Arbetssökande

Har hört att det är finare att säga så än att säga arbetslös...men det är vad jag är nu iaf. Eller är fortfarande anställd men arbetsbefriad. Allt gick så snabbt att jag hängde inte riktigt med vad som hände. Men det blir iaf förhandlingar med facket nästa vecka.

Annars går allt på i sin lilla bana. Sökt typ 50 jobb på en vecka, itne illa. Var på en intervju idag angående ett flygvärdinnejobb. Låter rätt coolt. Kändes bra men man får väl se. jag gillar verkligen att gå på intervjuer, träffa nya människor. På fredag ska jag ner till Malmö till Poolia på intervju där, ska bli skoj. Har precis fyllt i en personlighetsanalys som man skulle fylla i innan. De ringde mig från Poolia typ dagen efter jag registrerade mig på deras hemsida om att de ville träffa mig. Skoj :)

Imorgon har jag en tid på XV klockan 11 för att testa den nya Tanita vågen, får se vad den kan göra för magiska under. Sen har jag tid os läkaren och psykologen på eftermiddagen. Har inte riktigt hunnit tänka över vad psykologen ville jag skulle tänka över till denna gången, det har ju kommit en hel del annat ivägen.

Har varit ledsen men nu är jag mest besviken och irriterad på hur min gamla arbetsplats handlade i mitt ärende. Vi får väl se vart det leder.

Får gjort en hel del hemma nu iaf. Har sytt en gardinkappa som jag är riktigt stolt över måste se till att ta ett foto och lägga upp, hihi. Sen har jag sorterat typ 3 års viktiga papper in i pärmar. Imorgo tänkt ejag sortera lite lådor i en byrå på övervåningen. Sen ha rjag umgåtts med vänner. Funderar på att börja renovera den lilla toaletten på övervåningen själv. hur svårt kan det va att lägga klinkers och sätta tapeter lixom? Skulle det sen bli asfult så är det ju ändå bara barnen som använder den toaletten, haha. Tycker det är mysigt att äta frukost med barnen på morgnarna nu när vi är hemma. Sen kör jag Danielle till skolan och Eric ska gå på dagis mån-ons mellan 8 och 1.
Blir antagligen att jag hämtar honom när jag hämtat Danielle på skolan vid 12.15. Så jag ser fram emot mer tid med mina älsklingar och har införskaffat en liten present till dem med roliga lära sig läsa och räkna böcker så kan vi ha lite lärorik lek med dem här hemma, superskoj :) Men här finns massor att göra ännu hemma så än så länge är jag inte arbetslös så att säga, hehe.

Däremot tvivlar jag på att jag får ett jobb innan mitten av juni då vi åker till USA den 24 maj och kommer hem igen i mitten av juni. Har svårt att tänka mig att någon vill anställa en som behöver vara ledig det första hon gör.

Nu ska jag ta det lite lugnt och kanske få ryggmassage av maken för att stå böjd över bordet idag och sortera papper var inte en skonsam ställning för ryggen.

Hoppas ni alla har det bra :) *kramar*

Oh, förresten, ny msn igen..ja jag vet jag e jobbig men den andra var knäpp...den nya adressen är [email protected]

Söndagskväll

Detta har varit en helt underbar helg. Antagligen för att man äntligen kännt sig som en människa igen men samtidigt för kvällen igår var så suveränt rolig. Håkan och Linda är verkligen två personer som har samma humor som oss. Så skönt när man bara kan umgås utan att saker ska vara så jäkla fint eller komplicerat. Bara vara sig själva. Ni är ALLTID välkomma hit så ni två vet det och Håkan, soffan är lagad ;) Hihi.

Annars har det varit en rätt lugn dag eller kanske inte...humma...

Dottern vaknade redan lite över sex imorse så det var upp med henne, sen somnade jag om lite. Sen fixade maken frukost till oss och när vi ätit klart tog jag det lite lugnt, den somnade jag faktiskt en sväng till, vaknade vid halv ett. Då ringde en kompis till dottern och ville komma och leka så strax därefter kom hon hit och de lekte. Sonen gilalr inte när danielle har kompisar här för då får han inte avra med henne och leka, men det är en sådan sak han måse väja sig vid.

Jag vek tvätt och städade undan här och satte igång sista maskinen tätt jag hade. Sedan var det dags att ge barnen något att äta så de höll sig över simskolan. Kompisen gick hem och barnen fick ett snabbt snack. Sedan bar det iväg till simskolan och det gick bra trots att lille herr Eric fuskade då inte simläraren såg ;) Han är en busunge. Efter simskolan åkte vi till mamma och pappa och umgicks lite och åt kvällsmat där. Vet inte varför, kan vara för att pappa varit sjuk men något känns annorlunda mellan oss...jag känenr mig som ett besvär på något sätt. det är säkert bara inbillning eller jag hoppas det är det iaf...men det oroar mig för jag älskar mina föräldrar och vill verkligen inte att något ska komma emellan oss.

När vi kom hem hade barnen somnat i bilen så det var bara att bära upp dem. Sedan dammsög maken och torkade golven igen och jag hängde tvätten, han har bestämt att nu ska här verkligen förbli fint. Hoppas bara han håller det :) Maken gjorde sedan varsin kopp te åt oss och så kom han med sådana chokladdragerade jordnötter och satte framför mig...jag sa bara ta bort dem från mig snabbt snälla. Jag ska bara äta sådant en dag i veckan har jag bestämt och det viste han så jag blev lite irriterad och han verkade bli lite irriterad men det gick över. 

Maten idag ahr bestått av havegrynsgröt och ägg till frukost. Hann inte med ngt mål på förmiddagene ftersom jag somnade igen. Sen till lunch blev det bara två smörgåsar på solklart bröd med skinka på. Sedan en apelsin till mellanmål och till kvällen var det rostade grönsaker och fetafyllda pannbiffar. SUPER gott var det och mamma lät mig ta hem en lunch som jag kan ha i veckan på jobb.

Imorgon är det dags att arbeta igen, ska jobba 75% nu. Ska bli superskoj, gillar inte att gå hemma sjuk, men vem gör det. Nu är jag iaf fit for fight och det ska bli skoj att sätta mig vid skrivbordet igen :) Men först ta det lite lugnt ikväll och sen sova :)

RSS 2.0