Huvudvärk

Just nu har jag sån grym huvudvärk..har tagit en tablett så jag hoppas det går över snart...

Toaletten är nästan klar, ska bara kopplas på vattnet. men det krävs några delar till så det får vänta tills kassan känns bättre. Fint blev det iaf. Ovanvåninge känns som ett helt annat hus :)

Jag gick till Poolia med raka rör och sa åt dem att jag ahde fått ett annat jobberbjudande så om de ville kontra. De kontrade för de ville inte släppa mig :) Jag fick alltså lönehöjning efter 2 veckor!! Sanslöst...men jag trivs ju oxå så det är härligt.

Idag skulle jag till doktorn klockan 8 (trodde jag iaf). När jag kom dit sa de att nej det är imorgon, vilket inte är möjligt för jag ahde aldrig bokat in ett besök imorgon eftersom det då är dagis vårutflykt. Men jag fick en ny tid till klockan 14 i eftermiddags. Så då körde jag till Citygross efter när jag avr på väg hem igen. Väl hemma fortsatte städningen så allt blev skinande rent. Sedan ringde värderingsmannen och frågade om han kunde komma halv ett istället. Det visade sig att David blev ledig idag så det gick bra. När han kom var han verkligen imponerad och sa OJ vad fint allt är jämfört med tidigare. Så det ska bli intressant att se vad värdet blir nu och hur vi kan lägga om lånen. Hans besök gick rätt snabbt då han varit här tidigare.

När han var klar åkte jag till logopeden med Eric och direkt efter det till min doktor för att få min b-vitamin spruta.

Efter det hälsade jag på farfar en sväng och såg hur det var med honom och sen åkte jag till mamma och pappa och fikade...tyvärr glömde jag klippa deras gräs. Hade bestämt mig för att göra det eftersom pappa som skulle gjort det igårkväll kom hem till oss istället och hjälpte till med toaletten. Jag har verkligen de bästa föräldrarna i hela världen :) Ja förutom mina barns föräldrar dvs...hahahaha. nej seriöst så har jag de bästa :) Älskar er mamma och pappa :)

Efter besöket där var det till att fara hem och göra sig iordning för halv sex skulle jag vara i Malmö på Poolia för ett möte. Nu är jag äntligen hemma och för första dagen på länge kan jag äntligen slappna av...nu komemr tröttheten och jag e helt slut.....

Handyman ;)

Det känner jag mig lite som idag, hehe.

E just nu astrött...idag har varit en lång dag. Direkt ur sängen och började med karmarna eller listerna eller vad det nu heter runt dörrarna till barnens rum. Fast innan dess blandade jag ihop tapetklistret som skulle dra i en timme. Spikade och sågade lister medans det drog sig och tjocknade. Sedan började jag tapetsera lilla toaletten. När det var klart gick jag på listerna igen. Maken satte upp gipsskivan sidan om Erics dörr och sedan började han läga klinkers. Jag var sedan tvungen att åka iväg en stund för att fixa till håret så det blev rätt. Nu är jag nöjd :)

Mamma och Pappa hade hämtat barnen innan på dagen så de tog dem till sista simskolelektionen för terminen. Danielle var glad för mormor hade vattentäta plåster. Danielle blev nämligen idag biten av en av hennes kompisars hamster. Nu vill hon INTE ha en hamster längre utan Billy duger fint och ska få flytta upp i hennes rum så småningom. Antar man ska se det som lite tur i oturen.

När jag ahde varit hos frisören åkte jag till mamma och pappa och åt där innan jag och barnen åkte hem till David som höll på med klinkersen. Han hade lite otur med skärningen av dem...

Sedan fortsatte jag med mina lister och målade gipset, tre lager färg är där nu och det börjar arta sig. bara tre bitar list kvar att sätta sedan är dörrarna klara så när som på handtag...det måste dessvärre vänta dock för kassan tillåter inte det denna månaden. :(

Sen städade jag upp en del där uppe och plockade upp i resten av huset. Nu har jag äntligen satt mig ner för första gången idag och klockan är nu 11 på kvällen....det är dags att lägga sig ner och däcka....

Jobba imorgon :) Fast Eric fick feber nu ikväll....David ska vara hemma med honom imorgon så jag hoppas han itne har feber imorgon för då måste jag ta tisdag :( Vill ju jobba.....men mina barn går före :)

Hoppas några har hunnit njuta av solen i helgen, själv har helgen spenderats till största del inomhus...fast tror jag måste ut imorgon efter jobb och klippa gräset så jag hoppas vädret tillåter det, annars blir det väl till att måla lister eller ngt...hehe...

natti :)

Lördag

Idag har det varit lite hektiskt. Dagen började med att en gammal god vän kom på en snabbvisit. Tur vi var vakna, haha. Sedan åkte jag och gjorde vid naglar, blev lila glitter denna månaden.



Sedan bar det iväg till frisören men det blev för ljust upptill tyckte jag så jag ska dit igen imorgon...

Sen till mamma och pappa och hämta lite verktyg för att ordna med lilla toaletten. Sen till Biltema och köpa karmskruvs grejer och till sist till K-Rauta och köpta tapet, fix, klinker och lite annat smått och gott. Före bilder med projekten i helgen eller mitt i bilder, haha.

Barnens dörrar. Här e Danielles men den har jag redan börjat sätta lister runt.



Här är Erics...



Sen har vi lilla toaletten som har fått målat taket och lagt våtrumsspärr i. Imorgon ska jag tapetsera och sen ska David lägga klinkers och foga det hela.



Det blir säkert fint när det är klart. Efter bilder kommer när det är klart, hehe.


Nytt jobberbjudande?

Idag från ingenstans får jag ett mail...det är en konsultfirma som hittade mitt CV på nätet. De ville erbjuda mig en tjänst hos ett företag i Lund som heter Axis...de erbjöd 25k i månaden vilket är några tusingar mer än vad jag har nu...
Jag är villrådig..mer pengar e alltid najs...men ja trivs ju så jävla bra där jag e nu.

Jag kan inte lämna jennie, maria och alla de andra goa människorna. Jag har kommit till beslutet att jag ska kontakta Poolia och berätta att jag blivit erbjuden detta och se om de vill kontra min lön hos dem lite iaf...

Annars har det varit en suverän dag :) Jobbet gick kanon och det känns bättre för varje dag som går :) Jag som inte arbetat heltid på ett tag klarar av heltid utan problem :) massor av smileysar jag vet, men jag e GLAAAAD.

Folk i min omgiving har märkt så stor skillnad på mig, jag e mycket gladare nu :) Måste komm ihåg att ringa facket och a-kassan bara och ändra min info hos dem.

David har varit hemma med barnen idag. Han verkar bättre och Danielles feber verkar äntligen vara borta.
Nu är räkningarna fö månaden betalda. Simskolan till hösten är bokad och betald. Det är idag exakt en månad tills vi åker till USA. Längtar...

Helgen har vi massor att fixa och dona med här hemma. jag ska renovera lilla toaletten där uppe har jag fått för mig. Men först ska jag imorgon till poshshop och fixa mina naglar och sen till frissan och klippa av håret...inte allt..men en hel del har jag bestämt.

Idag var jag och köpte en födelsedagspresent till Danielle klasskompis som hon ska till kalas hos imorgon, sen hälsade jag på min älskade pappa och mamma en stund och sen åkte jag och lämnade instrumenten till world tour till min bror. han ska lånda det till nån spelkväll han ska ha med sina killkompisar. Då fastnade jag lite så spelade han och jag lite face-off. GH  e riktigt najs :)

Nu softar jag och tänkte mysa lite med maken. Livet är verkligen underbart :)

Snart helg igen

Har inte skrivit på några dagar. Har inte hunnit med riktigt. Veckan började med att jag blev dålig så jag vilade mest och läste en del under måndagen och tisdagen. På tisdagen blev även dottern dålig med feber så igår stannade maken hemma med henne och jag fick gå till jobbet :)

Jobbet var skoj som vanligt och imorgon ska jag svara själv för första gången, spännande :) Idag hade även David blivit dålig och jag fick därför stanna hemma och ta hand om dottern så han kunde vila. Han mår bättre nu så imorgon kan jag som det ser ut jobba :)

Annars är det inte så mycket som hänt men det räcker typ...haha. Har fastnat i min bok, e på sista delen i millenium serien. Riktigt bra böcker :)

Helgen

Nu är helgen nästan förbi och imorgon är det dags att jobba igen :)

Helgen har varit rätt lugn. I lördags slappade jag mest och läste mer i boken jag höll på att läsa. Sedan städade jag huset och satte igång med helgens tvätt. På kvällen åkte vi till mamma och pappa och grillade. Det var ett tag sedan vi bara umgicks och det var härligt att göra det igen :)

Idag började jag med att läsa ut min bok. Jag läste Män som hatar kvinnor och den var riktigt bra, undra om jag ska ta och se filmen nu...
Började sedan på efterföljaren i Millennium serien som är Flickan som lekte med elden. har börjat komma in i den men är inte riktigt där ännu. verkar bra än så länge.
Sen var det dags för simskola med barnen, Danielle tog ett nytt simmärke idag så nu har hon totalt tre. idag tog hon Baddaren gul. Jag tycker det är skoj att hon gillar simningen och så länge hon gör det kommer vi att uppmuntra henne. Eric har lite svårare för att slappna av i vattnet men det kommer :)

På vägen hem köpte vi hamburgare och tog med oss hem. Sen läste jag lite mer och sen gick jag ut i trädgården och flyttade lite stenar, tappade dock motivationen och klockan var typ redan halv sju på kvällen.

David har gjort klart ritningarna på vårt uterum som ska byggas och vi saknar bara en underskrift av en granne och gradlutningen på taket sen kan alla papper skickas in för bygglovet. Här är n liten bild på hur det ska tänkas se ut :)


Trött eller?

haha, dagen idag började komiskt...

Allt gick väl på morgonen men på tåget somnade jag och blev väckt av en medpassagerare i Malmö...hahahaha. Det var bara att sätta sig på första bästa tåg tillbaka till Lund.
Jag hade haft väckarklockan satt på mobilen mmen stängt av den för jag tänkte jag e inte så trött så jag kommer inte somna...jovisst...

Ringde jobb och berättade att jag blev sen. Gav många ett gott skratt när jag berättade varför. Men ett gott skratt förlänger livet och jag är inte rädd för att bjuda på mig :)

På jobb ringde jag en användare direkt på när jag kom in som jag ahde bestämt tid med. Sen gjorde jag en manual och sen började jag ta samtal med Jennie vid sidan av mig. Har varit en väldigt givande dag måste jag säga. Jag gillar att skriva manualer och utbildningsmaterial och chefen gav mig ett riktigt bra screen shot program.

Givetvis fick jag in ett samtal typ 2 minuter innan jag skulle sluta, hehe. Men jag hann med tåget iaf :)

Nu är det helg och det är så jäkla skönt att jobba så man uppskattar ledigheten mer, sen kan man inte klaga när man har världens bästa kolleger och ett givande arbete :) Shit jag ahr det bra *ler*

Hade gärna varit med på after worken ikväll men ansåg att en visit till malmö per dag får räcka, hahahaha. Men helt allvarligt så hade jag gärna varit med men hade säkert däckat...lol.

kram till er alla och hoppas det blir fint väder i helgen så man kan få massor av frisk luft :)

en dag kvar sen helg :)

jag vet lixom inte om jag är glad för det eller inte...jo klart jag e glad för det men samtidigt e d så skoj på jobbet. Men hoppas det blir bra väder i helgen så man kan vara ute mycket :)

idag gick resorna bra, missade nästan tåget hem men hann precis...sprang järnet från bussen som var sen, lol. På jobbet fick jag idag en telefon och ett najs headset, tack Jennie ;) Men telefonen e inte riktigt rätt konfad för mig så jag kan itne ta in samtal ännu, men ringa ut kan jag så det gjorde vi idag och löste en del andra ärenden. Det är verkligen ett skoj jobb där man lär sig mycket och jag stormtrivs med kollegerna. Tror de tycker jag e helt ok med lol, har inte märkt ngt annat. :)

Eric kissade i byxorna idag igen, han har fått ultimatum att om han gör det imorgon får han ha blöja i en hel vecka. Man ska ju inte hota sina barn men vad ska man göra? Han är ju bara lat...

När jag kom hem la jag mig i solariumet, somnade helt otroligt inte...sen klockan 20 var jag på utvecklingssamtal på Erics dagis. Så det blev ingen träning idag heller och på tisdag är det föräldrarådsmöte på Danielles skola så då blir det inte heller någon...känns väl sådär men det kommer. Jag måste låta mig själv ta det lugnt nu när jag börjat det nya jobbet, man blir rätt trött när man håller på att ta in en massa nytt. Vill inte gå ner mig igen genom att pressa mig själv till mina gränser :) Annars är jag rätt bra på det, lol.

Iaf så ska jag slappa nu och gå och lägga mig i tid. *kram* till er mina vänner :)

Dag 2

Andra dagen är gjord på nya jobbet. Idag gick resorna dit och hem riktigt smidigt. Träffade Maria redan på tåget ner till Lund, riktigt trevligt att ha henne som resekompanion :)

På jobber satte vi igång direkt med att lära mig mer saker. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar att lära mig nya saker. Men tack vare Jennie hittade jag den glädjen snabbt igen. Hon är verkligen motiverande och bra på att stödja en. Idag fick jag och Ninni (den andra konsulten från Poolia) våra kort så vi  kan komma in och ut ur byggnaden :) Sedan fick jag min plats och efter mycket om och men fick vi igång min dator och rätt på rättigheterna på mitt användarkonto :) Jag har verkligen kommit på en arbetsplats med bra kolleger.

När jag lämnade  Megaphone trodde jag aldrig jag skulle kunna få så bra kolleger igen som jag ahde där eller ett arbete jag tyckte så mycket om men jag ahde fel. Mina nya kolleger är precis lika trevliga och arbetet verkar än så länge väldigt intressant. Här finns det dessutom väldigt fräscha lokaler och väl utrustade arbetsplatser :) Här har alla höj och sänkbara bord, vilket jag fick ha läkarintyg för att få på Megaphone, alla här har stolar som går att ställa in på alla sätt och vis vilket vi inte hade på Megaphone. Alla har ett högt skåp med bra utrymme vid sina platser, den komforten har inte alla på Megaphone, Lunchrum som är ordentligt utrustat osv...känns verkligen fräscht. Men som sagt visst älskade jag Megaphone och en hel del av mina kolleger där men jag måste nog säga att Region Skåne verkar vara en arbetsplats som tänker mer på personalen än vad Megaphone gjorde. Gör lite ont att säga det men så är det...

Jag är iaf glad och en av de få sakerna som var bättre med Megaphone var restiden till jobb. Men med Maria som sällskap är det inte så farligt och jag ahr musik och en bok med mig. Rätt skönt att lämna jobbet kvar på jobbet, hinna varva ner lite innan man kommer hem och på vägen dit efter allt stoj med barnen på morgonen.

Idag ahr jag unnat mig lite lyx, ätit en kebabrulle och några sådana Kina puffar :) Legat och myst med barnen medans vi tittade på en relativt ny barnfilm. Sedan sett Greys Anatomy och bara tagit det lugnt. Jag ahr förtjänat det :) Idag gjorde jag mina första ärenden helt själv och fick beröm över att jag lär mig snabbt :) Jag ville gå på telefonen men min beställda telefon har inte kommit ännu, hehe. Flextid verkar oxå vara en väldigt trevlig sak, aldrig upplevt det tidigare. Mina förra arbetsplatser har varit Nitiska med tidpassning. Vi får se hur det är :)

Nu ska jag dock gå och nanna, kram till er alla vilka ni nu än e som läser :)

Tack för kommentarerna ni som lämnat dem :)

Första dagen men definitivt inte sista :)

Nu är första dagen på nya jobbet gjord. Dagen började helt ok och det var smidigt att få allt iordning imorse trots två trötta barn. Kom till tåget i tid men i Helsingborg fick vi gå av för det hade varit strömavbrott på lunds station...det innebär att vi skulle ta ett annat tåg frå knutpunkten för det jag var på skulle inte stanna i lund. Det andra tåget var försenat vilket innebar att jag missade bussen jag skulle tagit. Istället tog jag en annan men hoppade av fel...tack för GPS i telefonen, haha. Kom till plats men dock tio minuter för sent, men det var ingen fara. Träffade direkt en supertrevlig tjej vid namn Jennie som jag skulle sitta hos idag. Hon var verkligen jätteduktig på att berätta för mig och svara på de frågor jag ställde. Efter en stund fick jag ta över och göra lite ärende i ärendehanterings systemet. Det kändes riktigt bra och jag känner redan nu att jag kommer trivas. Många trevliga medarbetare och roliga arbetsuppgifter.

Vägen hem promenerade jag med Maria till stationen, det var underbart väder och hon bor i Ängelholm så vi skulle med samma tåg. Även hon en trevlig tjej :)

Även om dagarna är långa så blir det värt det bara man trivs på sin arbetsplats. Orkar dock inte masa mig till träningen ikväll utan ska nu lägga mig i solariumet och koppla av lite.

Idag lyckades jag slappa....liiite :)

Dagen började som vanligt, sov lite längre än vanligt dock. Sedan putsade jag alla fönster på nedervåninge för de var så smutsiga. Samtidigt körde jag sista tvätten. Vek även en del tvätt och la undan. När jag var klar la jag mig på sängen och kollade faktiskt på två filmer, men somnade till den andra...

När jag vaknade till liv igen kände jag att jag behövde vara aktiv för att vakna. Jag städade bilen på insidan, så nu är den ren och fin. Sedan körde jag iväg och tvättade den, blev inte riktigt nöjd dock så jag fick tvätta fälgarna lite när jag kom hem. Sen vek jag allra sista tvätten och la undan och körde ett varv med dammsugaren här hemma.

Nu har jag gjort iordning min väska för morgondagen och laddat mp3 spelaren. Ska bli intressant att se hur det är imorgon :)

Kram på er :)

Min slappedag?

Ok, så jag ar svårt för att bara ta det lugnt. Jag såg iaf en film, höll på med att tvätta samtidigt dock. Efter filmen vek jag en del tvätt, städade ut barnens garderober. Hängde undan vinterjackor och overaller. La undan allt vintertjafs. Sedan fram med lite tunnare saker. Efter det duschade jag och sen begav jag och dottern oss av för att lämna påskkycklingarna som barnen gjort till Daniel och Ulrica men som vi givetvis glömde hemma. Sen åkte vi till Netto och köpte en tuff ringklocka som jag såg hos min bror i fredags. Då blev det även ett par till solcellslampor och en solcells slinga. Sedan till Mamma och Pappa och lämna en ringklocka till dem då de ville ha en. Där hittade Danielle en kompis att leka med.

Eftersom Pappa höll på att ta upp en stor rot men hade sitt spett hos oss så åkte jag hem och hämtade det åt honom. Sedan kämpade jag lite för att få Danielle att komma med hem.Väl hemma började jag plocka och dona samtidigt som jag givetvis fortfarande tvättar. Massor av jackor och sådant. Sen dammsög jag och nu grillar maken...

Så mycket blev det av min slappedag...men imorgon då SKA jag minsann slappa....eller iaf verkligen försöka...

:)

Slappa...

Det har jag och maken bestämt att vi ska göra imorgon. Ska ligga så mycket som möjligt i sängen och bara glo på film. Dvs så mycket barnen tillåter det, haha.

Idag har vi fått iväg all betong som llåg efter bilningen av trappen. Samt räcken och sådant. Jag fick lukat det sista så nu är det gjort. Kan inte säga att det finns ngt kvar att göra ute som är direkt akut. Nu känns det ok att börja jobba på tisdag, hehe.

När vi var klara där ute och maken var iväg med det sista så städade jag inne, hade gjort en del innan så nu fick jag gjort det sista. Nu är det rent och fint inne också, Har bara kvar att bädda vår säng, det ska vara nytvättade härliga lakan när man går och lägger sig ikväll och under morgondagen då vi ska mysa och se på en massa film ;)

Mamma och Pappa kom förbi idag och lämnade påskäggen till barnen, de böev superglada och går runt med dem. De fick även en massa nyttigheter som underkläder och strumpor :)

Nu ska det slappas lite :)

Att ha hus innebär att arbetet aldrig tar slut ;)

Idag har det varit dags att fortsätta i trädgården. När jag gick ut imorse såg just detta område ut så hom nedan...






Med andra ord inte så vackert men en bit på väg. Idag när jag avr klar såg det ut som nedan..



Maken har fortsatt bila bort betongtrappan där vi ska bygga däck. Först en före bild...



Här har han givetvis redan startat men ändå...vid slutet av dagen såg det ut som nedan...



Nu ska vi bara bli av med all betong det blev...

Jag har ju sagt innan att lekplatsen äntligen är på plats så här kommer en bild på den med..



Barnen älskar den verkligen och den kommer byggas in så det blir sandlåda runt hela den, blir nog jättebra tror jag. Speciellt å ha allt samlat på ett ställe...

Här kommer ett par foto på huset i sig :)





Just det en annan sak jag gjort idag är att rensa ogräset vid staketet, resultatet blev som nedan, har dock en bit kvar att fixa...



Mycket foto idag så min bror får se haha...ett foto nedan på plattorna jag la jämns med staketet, dock inte helt klart då vissa måste skäras till..



Imorgon tänkte jag kanske fixa sista biten som behöver lukas och sen får jag se vad man kan hitta på, måste se till att få lite ordning inomhus också, sådant blir ju lite försummat när man kan vara ute.

Ja, nu är man alltså konsult, arbetslösheten blev verkligen inte lång. Jag är numera anställd av Poolia och börjar som sagt på tisdag i Lund hos ITT, Region Skåne. Ska bli skoj :) Tur de inte hade ngt emot att jag ska vara ledig en månad snart då vi ska till USA. Verkar vara härliga människor som arbetar där så jag hoppas jag kommer trivas och att allt går bra. Dagarna kommer vara långa men det ska nog gå, kan ju koppla av på tåget dit och hem.

Idag har vi varit på påskmiddag hos min bror och hans blivande fru. Det var trevligt. Vi spelade godisgolf som jag aldrig gjort förr och Eric totalt älskade det :) Sedan rullade vi ägg och satt och snackade. Var avslappnat och skönt efter en dag med hårt arbete.

Tills slut kommer två foto till. Ett på Eric och ett på Danielle :) Mina älsklingar :)







Vilken workout!

Idag har jag avrit sååå duktig, tycker jag iaf. Jag började med att byta däcken på min bil till sommardäcken. Sen hade jag tänkt tvätta bilen men det blåste för mycket för det tyckte jag. istället började jag lägga plattor där jag hade rivit bort rosenbuskar tidigare i veckan. Efter ett antal plattor tänkte jag att det nog är bäst jag lägger plattorna som går jäms med staketet då dessa sektioner går samman. Staketet sattes upp förra året men vi hann inte med att lägga ner plattorna (för att ättare kunna klippa gräset). Sagt och gjort så la jag ner alla dessa plattor som rör sig om ca 50 plattor...det var tungt arbete vill jag lova, ta bort gräset där, platta och jämna och sen ner med plattorna. Men nu är det gjort, förutom de plattor som maken måste skära till vid stolparna. Kan dock säga att jag är totalt slut i hela kroppen...

Dotter sov över hos sin kompis igår och det hade gått bra. De har fått för sig att hon ska sova där idag igen. Eftersom det är påsklov har jag inget att invända men det vore skoj om hon ville vara hemma någongång oxå. De har dock lekt här hemma idag och en till av deras kompisar. Vi får väl se hur det blir. Imorgon ska abrnen sova hos sin mormor och morfar och på torsdag ska vi påskpyssla :)

Nu återstår dilemmat, träna ikväll eller inte??

kram till er alla :)

Jobb Jobb Jobb

Nu är iaf Megaphone ett avslutat kapitel sedan ett tag tillbaka. Det hela slutade med att jag har full lön fram till mitten av juni men är arbetsbefriad samt att jag blev uppsagd pga arbetsbrist. Fick fortfarande ingen rimlig anledning till varför de ville bli av med mig men har fått toppenbetyg av dem. Jaja, det är bara till att blicka vidare och ALDRIG någonsin mer ge mig in i att arbeta inom Resurs företagen. Det är rena slavdriveriet inom de företagen tycker jag.
Nu får jag iaf en betald resa så att säga då jag får full lön trots vi är i USA under nästan en månad.

Ännu bättre är att jag på tisdag börjar mitt nya jobb som det ser ut. Som supporttekniker hos itt, region skåne. Verkar vara ett riktigt härligt gäng att arbeta med och resitden på morgonen till lund blir en skön avslappnande tid där jag kan läsa på tåget. Blir billigare med tåg än att ligga och bila hela tiden. Det var heller inga problem att jag behövde vara ledig när vi åker till USA, underbart!! Kommer börja som inhyrd konsult från Poolia men förhoppningsvis blir jag anställd av dem sedan, tjänsten är ju en tillsvidaretjänst. Men lönen blir bättre om jag blir anställd direkt hos dem.
men samtidigt var jag på en anställningsintervju i fredags på ett företag i Malmö och den tjänsten lockar som tusan, ringde dem idag och sa att jag börjar ett nytt jobb på tisdag men gärna ville arbeta hos dem så om de kunde försöka ge besked lite tidigare än efter påsk som de sagt. De ska försöka ge mig ett besked på onsdag.

Annars händer det mest massor av saker i trädgården för tillfället, man får passa på när vädret är så fint. Vår lilla uteplats är riven och byggplanerna för vårt däck ska börja ta form på riktigt. Sista biten av det området som skulle sås gräs på är fixat. lekplatsen är på plats och likaså klätterväggen. Sanden från sandlådan är flyttad till lekplatsen och sandlådan är borta. äppelträdet har beskurits rejält och jag har dragit upp en massa buskar jag ville bli av med. Stenlagt runt några stubbar vi har för att hålla gräset borta och lagt ut plattor längs staketet där vi inte har det för att det ska bli lättare att klippa gräset. Plattorna är dock inte riktigt på plats men iaf uppradade längs staketet. Nu ska däcket byggas först och främst och jag ska fixa lite i typ den enda rabatt jag har och försöka få bort gräset på utsidan av staketet. Sedan ska vi sätta upp brädor för att rama in den nya sandlådan borta vid lekplatsen. Barnen älskar verkligen lekplatsen :)

Så det händer en massa när man är arbetssökande, lol. Men det är jag ju inte längre så nu lär det väl trappas av, hehe. men däcket ska misnann byggas ÄNDÅ. Samt att jag köpt inredning till lilla badrummet där uppe så det ska jag ta itu med någon gång oxå :)

Livet känns bättre än det har kännts på LÄNGE LÄNGE....

RSS 2.0