Helg

Så är helgen nästan slut. Det går snabbt. Men det gör ingewt för imorgon är det jobb och jag ska lära mig mer nya saker, skoj :)
I fredags mös vi med Eric men vi var alla rätt trötta. I lördags skulle en kompis ha kommit och hjälpt till med uterummet men det blev så kort stund i så fall så vi beslöt oss för att ta det en annan gång. Så David följde med mig och barnen till deras simskola. Danielle fick ett märke, silverpingvinen. Hon är verkligen duktig :) Efter simskolan åkte vi till skopunkten för att byta ett par av Danielles nya skor då hon tyckte de var för jobbiga att få på sig. Sagt och gjort sen hem till mamma och pappa. Väl där så tycker Danielle at skorna är för stora och det blir kalabalik. Jag packar in mig i bilen igen med Danielle och åker ytterliggare en gång till skopunkten å får byte skorna till en storlek mindre. Sen tillbaka till mamma och pappa där det vankades kräftskiva.
Fem kom även Daniel och Ulrica. Massor av mat senare kändes det som om jag skulle spricka. Brödet mamma bakat var verkligen supergott. Det är någon brödmix från Lidl med solrosfrön, supergott och en mix räcker till tre bröd. Sådana mixer ska jag inhandla nästa gång jag är på Lidl. Lite efter 9 på kvällen åkte vi hem. David och barnen hade redan då däckat på mamma och pappas soffa, haha. Väl hemma satte vi oss bara en stund framför tvn sen gick vi och la oss.
Idag har det blivit saker gjorda. Började med att ha en skolstund med Danielle och Eric då vi gjorde några av uppgifterna i läroböckerna jag köpt åt dem, det var skoj :) Sen har jag har tvättat, klippt gräset, klippt ner buskar inför hösten (finns mer att klippa ner men komposttunnan e full igen så måste vänta tills den töms). Sen har jag målat en massa trappsteg. David har hängt upp balkskor eller vad det heter och snickrat ihop trappan. Jag har lagt plattor som är under trappan.
När klockan var halv fem beslöt jag mig för att jag skulle göra mig iordning för att åka och träna. Precis när jag ska bege mig väg tänker jag att jag måste dubbelkolla träningstiden på nätet. Tur var väl det för jag var en timme tidig. då slutade det med att jag inte åkte och tränade alls...illa men men. Jag har varit så aktiv ute idag att jag e helt slut.
Så här ser den fina trappan till det blivande uterummet ut, vad tycks? Man kan oxå se att lite fler balkar upptill har tillkommit sen senaste fotona.
Kram på er :)

JuJitsu

Är relativt nyhemkommen från träningen, har inte svettats så på länge. Skönt att känna att man varit aktiv. E lite öm i armbågen bara, men det e inte träning utan att jag slår mig på något sätt, haha. Kändes bra, hoppas sensei också tyckte det. Köpte en ny Gi då jag tycker den jag har är för tjock. Kanske kan röra mig bättre i en tunnare. Iaf så ska jag försöka gå på träningen på söndag och sen e det uppvisning för potentiella nya på tisdag så då är det ingen träning . 
Hoppas bara min bror snart hinner börja med badmintonen också...

Jobbet gick bra idag och mot slutet avd agen hade många poleter trilat ner och saker började klicka, nu är det dags att börja jobba tycker jag så imorgon ska vi ta samtal :) Ska bli skoj, teamet vi jobbar med verkar vara trevliga och ha humorn på rätt ställe :)

Efter jobb var det hem och sätta igång direkt. Innan det var dags att åka och träna hade jag hunnit städa billys bur, kattlådan, dammtorka, byta lakan i vår säng, städa toaletterna och kök, vattna blommorna och putsa speglar. Så jag var svettig redan innan jag åkte och tränade, haha. Medans jag var borta tog David hand om golven. Underbart att vi kan ta helg på riktigt imorgon då städningen redan är avklarad. 

Min huvudvärk är bättre då det bara är ett konstant litet muller om man beskriver det så men det blev iaf inte värre av träningen och det är bra. 

Imorgon ska Danielle sova hos Emira så d blir bara jag david och eric hemma, får se om vi myser till det då. 

Nu ska jag iaf ta kväll efter en utmattande men bra dag. 

Stora tjejen

Danielle är stor. Inga stödhjul på cykeln längre. :) Några tjuvar har snott dem (aka hennes pappa) haha. Jag säger som Danielle: Vilken tur att det finns tjuvar ibland. LoL



Allt på en gång

Klarade inte skriva igår, hade för ont i huvudet. Idag är det lite bättre. 
När jag var på väg till jobet igår tappade jag balansen å höll på att köra av vägen...inte bra. Jag vände hemåt igen och klarade mig hem. Kände hur min huvudvärk växte och växte. Tog piller drack vatten och gick och la mig. Lyckades somna men vaknade med en ännu kraftigare huvudvärk, inget jag gjorde hjälpte och jag ville bara skruva av huvudet så jag slap dunkandet. 
Idag har dunkandet begränsat sig till ena halvan av mitt huvud, alltid något...

På en annan not har jag fått nya arbetsuppgifter. Fram till december ska jag arbeta på ett projekt i helsingborg. Ska bli härligt at slippa pendla och skoj att lära sig nya saker. Efter projektet ska jag tillbaka till servicedesken, men hade gärna stannat i hbg på något område. Vi får väl se, det är långt kvar till december. 

Igår när Daniele kom hem var hon så söt. Hon säger mamma vad fin du är om ögonen, sådär svart och fin. Jag hade sminkat mig för första gången på väldigt länge, hehe. Fast det var ju till ingen nytta när jag ändå fick vända på vägen till jobb. Men det var iaf gulligt av henne. 

Eric kom imorse å sa mamma jag känner mig lite hostig och sjuk precis som du, haha. Barns kommentarer är oslagbara. 

Nu är det dags för mer vila, kram på er. 

Jobbig dag

Idag har varit en riktigt jobbig dag på jobb...

Jag haffade tag i min chef redan imorse och då hade han tid. Han tycte inte jag gjorde ett dåligt jobb och hade inga planer på att göra sig av med mig. Det var skönt att höra. Men tydligen hade en sak jag sagt på trsdagsmötet gjort vissa personer upprörda så känslan av att jag är utfryst var inte inbillning. Jag hade inte alls menat vad jag sa på det sättet som vissa hade tagit det. Mitt attempt till ett skämt gick verkligen snett. SÅ jäkla typiskt mig... 
Så det blev en del tårar på jobb idag och det kändes allmänt skit faktiskt. Den kollega jag är närmst hade också tagit det hea fel och jag har pratat med henne om det. Jag skickade ut ett mail till hela servicedesken där jag bad om ursäkt om folk hade tagit det fel, det var verkligen inte min mening. Mer kan jag inte göra....men det är inget skoj att känna sig utfryst och må dåligt på sitt arbete. Samtidigt vet jag ju iaf att jag gör ett bra jobb ifrån mig. Hädanefter ska jag nog bara hålla käften på jobb känns det som, iaf aldrig mer försöka skämta. suck.... 
Anmälde mitt intresse idag att ta en tjänst pånärservice istället. Har även ansökt om ett annat jobb inne på Poolia som verkar kanon. Vi får väl se...

Nu ska jag iaf försöka slappna av och bli av med klumpen i halsen och magen...

kram på er....

Så var helgen över

Nu är helgen över och äntligen sätter jag mig ner för att slappna av lite.ett måste på söndagskvällar när man har jobbat sitt andra jobb hela helgen. För visst är det så när man har hus och familj. Man är nästan aldrig ledig utan det finns alltid saker att göra hemma. 

Igår kom min bror och hjälpta David med uterummet lite, så nu är där en del av taket gjort :) Tack Daniel. Jag var iväg med barnen på simskole starten. Visade sig att min kusins barn  också går på lördagar klockan 13 denna säsong och Anton går till och med i samma grupp som Danielle. Emma går i gruppen som använder andra halvan av poolen som eric är i. 
Simskolan gick bra och barnen hade skoj. Eric gillade inte att byta om och duscha i tjejernas omklädningsrum, så har den fasen satt igång. Efter simskolan åkte jag och lämnade barnen hos mamma och pappa då de skulle sova där. Sen hem och fortsatte här hemma. Rätt sent satte vi oss ner och David pillade med sin nya telefon. Han gav upp Iphonen då han gillar open source och iphone är långt ifrån det. Så han tog min bruna hero och så köpte vi en vit som jag kan ha. Han kan inte ha en vit telefon i stt jobb.  Sen somnade vi båda på soffan och vaknade där 4 inatt och förflyttade oss in till sängen. 

Idag var det skönt med sovmorgon sov nog faktiskt till 10, helt otroligt. Men direkt av sängen och igång var det.  Så jag har klippt gräset, målat stommen på trappan till uterummet, städat upp på innergården, hämtat barnen, tvättat klart, vikt ihop och lagt undan poolen, tvättat presenningar, lagat kvällsmat och säkert något mer. Men det har varit full rulle fram tills nu när jag äntligen satte mig ner. Egentligen behöver jag vika tvätten ikväll men kanske skippar det tills imorgonkväll, e rätt slut nu. 

Just d, tvättade bilarna igår också. Min bakre vindutetorkare gick sönder/var sönder. Vet inte vilket. Måste ringa volvo och kolla vad delen kostar...

Kram på er :)

Fredag och grillning :)

Idag har dagen gått rätt snabbt på förmiddagen sen saktade det ner på eftermiddagen då det återigen inte fanns något att göra....jag har verkligen svårt för att vara på ett arbete och få betalt men inte arbeta hela tiden. 
Vet inte varför men har kännt det som att jag gör något fel på jobb. Trots att jag tydligen tog flest samtal av alla förra veckan kändes det som att min chef där inte var nöjd...att jag la mycket vidare? Jag tycker intejag lägger mer vidare än andra. Jag vet verkligen inte och känner mig väldigt förvirrad och lite ledsen över det hela. Samtidigt känns det som om de kolleger jag har närmast mig har varit avståndstagande mot mig...hoppas jag har fel och att det bara är en fas, men jag känner mig osäker. Jag försökte prata med min chef där idag men han viftade bara bort mig...jag förstår att han har mycket att göra men jag mår dåligt och behövde verkligen veta...nu har jag inga svar och det är nästan värre...
Pratade idag med Poolia om att det ibland känns som om jag inte får använda min fulla kapacitet på mitt uppdrag så vi håller ögonen öppna på vad som dyker upp. Jag är väldigt tacksam över Poolia och de jag har kontakt med där. Bästa arbetsgivaren jag någonsin haft. Missförstå mig nu inte. Jag älskar mitt uppdrag, arbetsuppgifter och allt men jag vet att jag kan mer. Då Poolia kom på besök idag hade Annika med sig en suveränt god kaka som uppskattades av alla och alla älskar när Poolia kommer på besök för de har alltid fika med sig, hehe. 
Som det verkar kommer David nu att få träffa en tjej på Poolia som jag träffade innan jag fick jobb. Hoppas de kan hitta ett jobb till David med :) Även en annan god vän har lagt fram Davids CV till sin chef då han gärna sett David arbetandes där. 

När jag körde hem körde jag inom mamma och pappa och hämtade kaninmat som mamma hade köpt. Emira var redan här när jag kom hem och barnen var givetvis totalt uppspelta över övernattning och allt. Satte igång med allt inför grillning. Här e lite foto från grillningen:









Som ni ser så är Emira en riktig linslus som Danielle, hehe. På fotona ser ni även klassiska amerikanska smores, men iofs med det material som sverige erbjuder, kex, choklad och grillade marshmallows. David älskar dem men varken jag eller barnen är så där över förtjust i dem ;) Lite fööör söta för min smak. När vi hade grillat klart gick vi in och tjejerna ser nu på film i barnens tv rum där uppe där de även bäddat iordning bäddsoffan så de kan sova där inne. Eric sitter här nere och gosar med oss och tittar på film då han inte kunde hålla sams med tjejerna. Förutom ikväll tycker jag annars att Danielle är snällare mot sin lillebror när hon leker med Emira för Emira har inget emot att låta Eric vara med ibland också. Verkar vara en toppenkompis verkligen :) 
Imorgon ska min kära bror komma hit och hjälpa oss med uterummet. Tyvärr sätter kassan stopp för tillfället när det kommer till att köpa in mer material till uterummet, men vi har ju 5 år på att bygga klart så det ordnar sig nog. Imorgon är det även premiär för simskolan för terminen och barnen längtar :)
Sist men inte minst kommer en film på vår älskade son Eric, han e bara för härlig :)





Det var allt för idag, kram på er :)

Mina barn värmer mitt hjärta

Barn är underbara när de vill vara det ;) Jag kommer snart till det. Dagarna har flytit på som sig bör och idag var mor min snäll och hämtade Eric och följde med honom till logopeden. Efter jobb åkte jag dit och hämtade honom. Jobb har börjat flyta på rätt bra nu när det finns saker att göra igen men ibland önskar jag att jobbet var mer av en utmaning...
Killbergs ringde idag och berättade att det inte var lönt at reparera vår skrivare så vi fick en ny, den hämtade David idag efter jobb. När jag kom hem satte jag genast igång och städa då det är torsdag. Så nu är badrummen, köket och borden klara. Vattnade också blommorna. Imorgon är det damma, skaka lakan, Billys bur och dammsuga som gäller. Sen är städningen klar för helgen. Undra hur jag ska hinna med torsdagsstädningen när Jujitsun sätter igång nästa vecka...hmms...

Nu till barnen. Danielle har fått en ny vän som heter Emira och nyss har flyttat hit till Hasslarp. De har verkligen funnit varandra och lekt några kvällar i rad nu och i helgen som var. Imorgon ska Emira sova över här och vi ska ha grillmys över öppen eld, lite campfire stuk i vår grill, hehe. Det ska grillas korv, smores (amerikanskt men det är kex, choklad och marshmallows) och förhoppningsvis även pinnbröd. Förhoppningsvis komemr vi ha supermysigt vi fem tillsammans. Sen blir det väl att vi sätter på en film till barnen i deras tv rum och gör lite popcorn till dem. Imorgon ska de verkligen ha en speciell kväll. Det är det minsta jag kan ge dem då de tillfört mitt liv så mycket som de har. Jag är inte den som har svårt för att visa och berätta för mina barn hur mycket jag älskar dem och jag hoppas att de aldrig kommer tvivla på att jag gör det. Danielle har kommit in i fasen då hon själv ska bestämma vad hon ska ha på sig och det är väl dags att hon får följa med när man ska köpa nya kläder till henne...suck...haha. Iaf så har jag aldrig sett henne så här med någon annan kompis, hon och Emira har verkligen klickat. Här e ett foto på dem :) och sen ett på busen Eric ;)



Visst är barn underbara? :) 

Kram på er :)


Tisdag

Idaghar jag varit hemma då Eric varit lite krasslig. Åkte och fick inlämnat en massa saker på service som var trasigt, går en sak sönder så går alla sönder? hehe. 

Efter det var jag å klippte mig hos Tess på Poshshop här i stan, blev riktigt nöjd så till henne går jag hädanefter, vad tycker ni?


Äntligen blev det som jag vill ha det, lite mer modernt stuk. Sen när hon var klar satte jag mig hos Louise och fick fixat nya snygga naglar :) Kanske syns dåligt på fotot men ändå:)


Tack mamma för att du passade barnen medans jag var iväg. 

Idag presenterade Poolia David för ett jobb i Malmö, åhhh vad jag hoppas han kan få det för nu vill hans jobb att han ska åka iväg i 2 veckor och det vill inte han och det funkar knappt om han skulle göra det. Vilken lättnad det hade varit för oss om han hade fått ett annat jobb. Han har försökt ett bra tag att komma tillbaka inom IT men det har varit svårt att hitta jobb där. Jag håller alla tummar jag kan. Det var allt för idag. 

Kram på er :)



Helgen

Nu har helgen kommit och gått. En del saker har vi fått gjort. I fredags efter jobb var jag å handlade och sen hem å städade hela huset. Skönt när man kan hålla helg på riktigt tycker jag. På lördagen skulle en kompis ha kommit och hjälpt oss med bygget men han blev dessväre sjuk. Gjorde dock inget då hela dagen ändå regnade bort. Så istället städade vi i källaren, hehe. Jag passade också på att frosta av frysen då det var i digert behov. 
På kvällen hade vi myskväll tillsamans alla fyra. 

På söndagen var vädret lite bättre och vi fick gjort lite saker ute. David var tvungen att åka och köpa en annan slang till kompressorn han köpte tidigare i veckan. Sen byggde jag en bur till Billy:


Photobucket

Photobucket

Sen kom vi på idén att städa bland vårt trä i ladan...

Photobucket

Bebis var också ute :)

Photobucket

Vi fixade tillfälligt golv så vi kan använda bakdörren...

Photobucket

Det gillade klätterapan Eric, hehe...

Photobucket


Sen grillade vi en del och hade det allmänt trevligt. Började också tömma poolen. 
Idag ahr jobbet flötit på bra, det märks att saker börjar sätta igång igen :) Har fått reda på att de behöver fler folk till en tjänst inom företaget. David hade varit så perfekt och jag vet hur dåligt han mår av sitt jobb i dagsläget. Han hade verkligen passat som handsken på det jobbet och han hade kunnat samåka med en av våra vänner till och från för att hålla ner kostnader. Det hade bara varit så perfekt...han behöver verkligen komma ifrån rivning och sanering innan det förstör honom helt. Det var allt för idag. 

Kram på er :)

Drömbilen uppgraderad

Hehe, jag vet det kanske är tramsigt att ha V70 som sin drömbil men det har jag ändå. Idag köpte jag en ny, bytte in den andra. Nu kör jag en från 205 istället och som är 2.5T så det är mer drag i denna :) Det var ju typ det enda jag saknade i den gamla. Tydligen var repjobbet sedan krocken med grannen inte bra för drivaxeln var kass vid det hjulet som skadades. Illa...men eftersom jag är en så trogen kund drog de inte av ngt för det. Samma färg som innan, här e en bild :)


Denna har även något slags uppfällbart bord i mitten där bak och en inbyggd barnstol :) Men det e lugnt, Eric ville inte sitta på den för han tyckte den var halkig men Danielle älskar den så det var lätt löst. 
Hann inte städa idag då vi kom hem så sent så det får bli imorgon istället. Jobbet flöt på och sen var Eric hos logopeden och det gick bra. Han ska dit en gång i veckan nu i 4 veckor, ska boka tiderna imorgon. 

Annars är allt bra, fuskade lite idag och åt korv och tortellini istället för soppan ikväll. Men jag är stolt för jag åt faktiskt bara tills jag inte var hungrig längre. Ska bli intressant att se vad vågen säger om det imorgon. 

Nu ska jag ta kväll, kram på er :)

Målning

Så nu har jag precis satt mig ner sen jag kom hem från jobb. Direkt när jag kom hem satte jag igång med målningen. Har kommit på att jag måste måla imorgon kväll och på torsdag också för att ha målast tillräkligt. Får bara plats med fyra limträ åt gången på bockarna. 

Dagen har varit bra, jobb har flytit på bra. Har kommit på att det antagligen inte skiljer mycket i tid på motorvägen trots vägarbete. Apropå motorvägen så pratade jag med sveland idag och de ska utreda olyckan mer men då det är ett utländskt bolag kan det ta 3 månader eller så. Det e ok med mig bara de utreder den mer. Ändrar de beslutet får jag tillbaka självrisken om jag har reparerat bilen. Jag ska förbi rockensons bil på måndag och se vad det skulle kosta att laga skadan. Men då bilen är fullt brukbar är det ingen brådska. 

Medans jag målade höll David på med golvbalkarna så nu e alla sådana på plats till uterummet. På lördag hopas vi få på taket då vi antagligen ar en snäll vän sm ska komma å hjälpa oss :) Men nu ska jag faktiskt ta det lugnt resten av kvällen. 
Sopporna går bra å jag hoppas jag klarar det bättre nu, föll lite i helgen men e på spår igen. 

Kram på er :)


Måndag igen

Dagen började inte så bra, först glömde jag mobilen hemma så jag fick köra tillbaka och hämta den. Sen när jag väl kom till jobb satt jag själv första halvtimmen då vi hade glömt de som hade semester skulle jobbat samtidigt som mig. Det blev stressigt men det gick. Dagen blev dock bättre desto mer tiden gick. Tiden gick snabbt idag för en gångs skull då det faktiskt fanns att göra ända tills de sista 40 minuterna, tog 66 samtal idag. Det är inte illa. 

Tog en annan väg hem idag för att undvika vägbygget, men tror inte det sparade mig så mycket tid, ska ta vägarbetes vägen imorgon och ta tiden på det. Hehe. 
Väl hemma satte jag mig ner och andades ut. David fixade gröt till barnen och sen drack jag min soppa. Efter att ha tagit det lite lugnt började jag plocka här hemma. Vi kom på att vi ska måla takbjälkarna innan vi sätter upp dem i helgen. Så kvällen imorgon kommer gå åt till at måla om vädret tillåter. Därav fick jag ta tag i städningen idag istället. Bytte även lakan i alla sängarna. Dammade och torkade av i kök och badrum, nu dammsuger David. Så det är skönt när allt är klart så pass tidigt att vi fortfarande har kväll kvar. 
Har precis skurit upp lite clementiner till att ha i vattnet för kvällen, hoppas det blir gott :) 

Fick beskedet idag från Sveland att jag får skulden för olyckan. Man måste väja vid filbyte säger dem. Men är en påfartsramp verkligen ett filbyte eller har de missuppfattat det hela? jaja, tänkte ringa dem imorgon och höra. Men 3000:- i självrisk för att fixa bilen blir det. Ska lämna in den till Rockensons och se vad de ska ha för att fixa skadan. Behöver serva bilen för året ändå också, lampan tändes idag. 

Men nu ska jag ta kväll. Kram på er :)


Uterum å trädgård

Helgen har gått till att bygga och luka ogräs, hehe. Jo tvätta oxå klart. All tvätt e klar och undanvikt. Tänkte visa lite foto på vad som skett i helgen. 

Först när det hela satte igång och sist hur det ser ut nu. 
Först uterummet:


Vid dagens slut igår:


Vid dagens slut ida


Här ser ni hur hela ytan såg ut innan jag lukade typ, men bilden visar bara en del av ytan efter foto visar mer:


Nu efter bilderna:



Annars har helgen flutit på, det tar längre tid att luka bland småsten än vad man tror och jäklar vad öm jag e i tummarna. 

På en annan not har eric lekt med markus idag och det gick toppenbra. Jag har också äntligen lagat hans cykel så han var glad och tog sig en cykeltur med syrran på gatan :) Nu är det strax dags för sängen :)

Kram på er :)



På sockerloppans dagis

Tänkte bara visa hur skoj barnen har haft på Sockerloppans dagis i Hasslarp denna veckan. Danielle har fått följa med dem då det varit så lite barn. 

En dag var de på Sofiero och Masja utställningen, då såg det ut så här:


Sen var de på stranden en dag:


Inte bästa kvalitet på filmen men alltid något :)


Vi har verkligen tur som har ett suveränt dagis till barnen :)

På en annan not så är all städning redan gjord igårkväll och tvätten är nu startad :)

Kram på er :)

Det är dags för fredagsmyyyyyys ;)

Idag är det fredag :) Nu väntar en härlig helg med jobb på hemmafronten istället, för det är väl så alla har det egentligen, åtminstonde alla med familj och hus. Men det är ett val vi har tagit och som jag aldrig kommer ångra. Att jobba hemma med huset är roligt, att se resultaten när de är klara och hur stolt man är över sitt hem.

Ofta tror jag att man tar för givet allt man har. Man kanske tänker men åhh så mycket pengar och bla bla bla vad jag kunde ha gjort osv. Men jag är tacksam för allt jag har för jag ahr verkligen MASSOR.

Jag har en make som jag älskar och är tacksam att han har valt att spendera resten av sitt liv med mig. Han älskar förhoppningsvis mig tillbaka, haha. Jag ahr två underbara barn som kan vara riktiga monster ibland men även då älskar jag dem högre än något i hela världen, runt alla planeter och tillbaka som Eric säger :) De hjälper till hemma, börjar ta ansvar och är så bedårande underbara när de kryper upp i ens famn och berättar att de älskar en på eget bevåg :)
Jag har ett hus, en stor härlig villa (stor för mig iaf) som är gott och väl vad vi behöver. Barnen har varsitt eget rum, vi har ett sovrum, ett gästrum, en matsal, ett vardagsrum, ett badrum, en toalett och ett kök. Även källare under hela huset och med på köpet fick vi en härligt stor tomt med både gräsmatta och småsten. På tomten fanns en halv lada (andra halvan e grannen, så det är inte så att det bara står en halv lada mitt på tomten, hehe) i den samlar vi på ytterliggare saker som egentligen man borde kalla som lyx. Så som en massa trädgårdsredskap, saker från nrä barnen var små osv. På tomten kan man också hitta en stor lekställning till barnen med klättervägg och rutschkana. På en av gräsbitarna står deras gungställning. På andra sidan tomten där vi har vårt härliga äppelträd, hallon, smultron och jordgubbar finns en till gräsplätt. På den finns barnens studsmatta och en bit bort finns vår pool. Det står även två säng solstolar som väntar på oss när vi känner för att relaxa i solens sken. Vår rymliga uppfart pryds av en stor Ford Explorer som mannen i familjen kör (nej inte jag även om jag e den som bär byxorna i vår familj, så d så David, lol ;)) och sidan om den står min fina bucklade Volvo V70 som är i totalt körbart skcik och mer därtill, det är min drömbil. Ja tro det eller ej, min drömbil sedan många år tillbaka har varit en V70 och nu har jag en som jag troget kör varje dag till och från mitt arbete som jag är tacksam att jag har. Där har jag en massa fina kolleger att umgås med och som gör det ännu roligare att gå dit varje dag. Men bäst är det att komma hem till mitt underbara hem där jag alltid möts av en vacker schäfer vid namn Flippa samt fyra Norska skogkatter. I köket står Billy i sin bur så han ahr lite svårt för att möta mig vid dörren, men han hoppar fram till burdörren när han ser mig ;) fast d e kanske mest för att han e hungrig...humma...hehe men iaf så tror jag att det är för han älskar oss och är tacksam för att vi tar hand om honom. För våra djur har det verkligen bra och är bortskämda med en massa kärlek. När jag kommer in i vårt vardagsrum ser man våra datorer...vi har på tok för många datorer i huset, bara laptops finns det totalt 6st. Platttvn hänger på väggen och vårt playstation står i tv bänken. Saker som egentligen är onödiga men som vi har kämpat för att kunna ha.

Allt jag har räknat upp är mestadels materiella saker...egentligen är allt jag begär utav livet att vi har varandra och ser till att vi visar för varandra att vi uppskattar att ha varandra i våra liv. Däför känner jag mig lyckligt lottad som har allt det jag har som många kanske aldrig kommer få. Jag vet att jag är uppskattad av min familj och att jag uppskattar dem, jag vet att jag kommer alltid vilja vara vid min makes sida och ingen annans. Bara DET får mig att vara tacksam, det andra jag räknat upp är bara grädden på moset. Saker vi i värsta fall skulle kunna klara oss utan. Därför tycker jag att ni som läser detta ska visa era nära och kära vad de betyder för er. För jag tror att ibland glömmer vi göra det och glömemr hur lyckligt lottade vi egentligen är.

Iaf..med allt det skrivet så kan vi berätta om min dag. Jobbet har gått sakta idag. På vägen hem ska jag inom och handla innan jag lämnar lund (finns inte nån bra affär när jag kör av motorvägen hemmavid). När jag kommer hem ska jag städa klart det jag itne gjorde igår och sorta tvätten så jag kan börja tvätta på lördag morgon. Sen hoppas jag på att få spendera tid med min make ikväll, se på en film eller något trevligt. Vi får väl se :)

kram på er :)

Snart helg :)

Nu är det torsdag, bara en arbetsdag kvar tills det är helg. Idag har jag jobbat som vanligt, hehe. Gick lite tidigare för det var dött och jag skulle tanka på vägen hem. Vägen hem var händelselös...tack och lov ;) Jag stannade till hos mamma och pappa på vägen hem och pratade lite. Väl hemma började jag dona med bloggen och fastnade i det lite. David lagade mat till barnen och det luktade såååååå gott men jag var duktig och drack min soppa. Ringde mamma för lite stöd men tyvärr svarade hon men ät då...hmm...blev liiiiite besviken....

Sen har jag typ tuggat en massa tuggummi, solat, städat toaletterna och köket. Iom det behöver jag bara göra rent billys bur, torrdamma, skaka lakanen och dammsuga imorgon när jag kommer hem å sen är städningen för helgen klar :)
Ska förbi affären på vägen hem imorgon oxå...

Min vän Adam var snäll idag och hjälpte mig fixa lite på designen här som jag inte fick rätt på. Tack :) Men nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt...

Kram på er :)



Dag 3

Nu är jag inne på tredje dagen av mitt nya liv, hehe. Sopporna går bra, jag tar bort värsta sget med tuggumi. (vet sedan tidigare att det inte påverkar mitt resultat) Så just nu sitter jag och tuggar ett gott sådant och dricker vatten med äpple bitar som smaksättare. 

Igår skrev jag inget, det var ingen höjdardag men kunde varit så mycket värre. Jobbet rullade på som vanligt men när jag skulle hem körde en långtradare in i mig vid påfarten. Han väjde inte för mig i bilkön. Jag såg honom backa av och göra en lucka men när jag försökte köra in ökade han hastigheten och körde då in i mig. Vems fel det egentligen var vet jag inte, det får väl försäkringsbolaget avgöra. Min bil fick en buckla och repor men fungerar ändå utmärkt så det är mestadels bara skönhetsfel. Hans bil fick ett trasigt blinkersglas. Men det värsta var att han kom från Lettland och kunde knappt någon engelska så det var intressant kan man väl säga. Dum som jag var hade jag ingen skaderapport och jag hade inte heller mina försäkringspapper i bilen...snälla maken kom och mötte oss på milstolpen med försäkringsuppgifterna men skaderapport måste jag fixa så jag kan ha i bilen. Nu fyllde vi i en från Lettland och jag skrev även på blanka papper som jag nu har faxat iväg till Sveland. Så nu återstår det bara att vänta. 

När vi var på väg hem på kvälen körde vi inom Telia butiken i stan och jag har nu en sådan här:


Jag har den dock i färgen Urban Brown. Man ska inte fråga mig de första dagarna vad jag tycker om telefonen hehe. Just nu håller jag på att bli knäpp men är i det stora hela nöjd. Android verkar väldigt vettigt måste jag säga. David beställde en sån här:


Men den får han vänta på i ett par veckor då den e slut i hela Sverige. Iaf så det avslutade tisdagen. 

Idag har jobbet flytit på som vanligt och jag flexade ut tidigt idag så jag kunde hämta barnen i tid då David jobbade över. Sen har jag suttit och pillat lite mer med designen på bloggen och så. Har även beställd kanalplast taket samt skjutdörrarna till vårt uterum. Taket kommer om 1-2 veckor och dörrarna i september. Poff där försvann 17k... Nyss plockat upp här hemma så jag kunde sätta mig ner i lugn och ro :)

Imorgon är en ny dag och det är jobbet som gäller, vet inte om jag ska masa mig till träningen. Vill men håller fortfarande på att vänja kroppen vid sopporna och man har inte lika mycket energi då...
Nu är det dags att ta det lugnt. 

Kram på er :)

Första dagen på resten av mitt liv...

Idag är det första dagen på resten av mitt liv, igen. Nu gäller drastiska förändringar. Soppor ska intas tills jag är nöjd. Idag ligger vågen på 71kg men det spelar inte sås tor roll på vad den ligger på utan jag vill KÄNNA att jag mår bra med mig själv. Inte bara kroppsligt utan i alla aspekter. Mitt liv med min make är jag lycklig över, dock kan vi gott visa varandra lite oftare hur vi känner för varandra, de små sakerna i livet. Att David skrev i betongen han gjöt till plintarna att han älskade mig är en sådan sak. Gulligt och tack Love. Barnen har redan börjat få ta mer ansvar här hemma och få mer regler gällande tv tittande och städning, det är bara att jobba vidare på det. 
Det måste hållas ordning och reda här hemma annars mår jag inte bra. Det måste vi jpbba på men har funkat bra på sistone. 
Sen handlar det om min mentala hälsa och att den aldrig kommer bli bra är ngt jag får leva med, hehe skämt åsido. Jag måste lära mig själv att tycka om mig för den jag är. Det är vad jag kräver från mina nära och kära så då måste jag väl själv leva upp till det? Men insikt är första steget till förbättring. Sen att jag har lite för mycket hull på mig kommer försvinna så det måste få ta den tiden det tar, kan ju inte bara trolla bort det. 
Jag vet att jag klarar detta, har jag ju gort förr så klart jag klarar det igen. Påstår inte att jag gått upp allt igen men jag gick ju aldrig ner allt jag ville heller. 
Idag började dagen inte så bra, har sovit(?) kasst. Känns som om jag inte sovit alls. Haft skitskumma drömmar och vaknat konstant. Mitt huvud var helt enkelt inte med mig idag när jag vaknade så jag kunde inte jobba...typiskt nog verkade det som att det faktiskt fanns saker att göra idag...men imorgon ska jag jobba då jag känner mig bättre nu. 
Annars har jag helt enkelt försökt vila idag för att bli människa igen. Danielle är hos Moa och leker och skulle kanske sova över där idag. Får väl se. Jag är glad att hon har kompisar :)

Nu ska jag dock fortsätta vila lite. 

Kram...

Helg

Jaha, då har det varit helg och snart dags att arbeta igen. Idag har vi farit runt i en massa affärer och handlat lite smått och gott. Jag var på Ikea igår och köpte bland annat en ram till en poster jag skulle rama in angående den amerikanska flaggan. Givetvis lyckades jag ta sönder glaset i ramen så jag fick idag köpe en ny ram i samma mått så jag kunde använda glaset...illa...det blev en dyr ram men det är riktigt fint, hehe. 

I helgen har jag försökt ta det lugnt men ändå småplocka i min egna takt, fick städat en del här i fredags då jag var hemma med min upprörda mage vilket innebar att jag inte behövde göra det i helgen. Så igår var jag ute och fixade upp trädgården så där blev fint. David har jobbat på källartrappen, eller på att få bort den gamla rättare sagt. Snart dags att börja med stommen till uterummet, alla plintar e gjutna eller alla utom en som ska vara i trappen. Vi får se hur det går, nästa sak som ska inhandlas är nog panelen tror jag..men det dröjer ett tag. 
Eric var på kalas idag, Danielle var också bjuden me hon ville inte. Han ramlade i deras pool, hehe. Han säger det var INTE roligt, hihi. Jag tyckte hela historien var rätt komisk dock. 

Annars har jag fortsatt få iordning hemmet och börjar kännas bra men vet ni vad?? Jag behöver verkligen er alla nu, behöver peppande kommentarer, behöver stöd. Så om någon verkligen läser bloggen snälla kommentera med lite pepp....jag ber på mina bara knän...
Jag MÅSTE ner sista i vikten nu måste klara helfarten på sopporna, jag sabbar ju det hela tiden...suck....värdelös känner jag mig....

Kram på er...om det finns någon som läser dvs...

Avslutar med en av favoritlåtarna för tillfället...



RSS 2.0