Sista dagen innan jobb :)

Idag är det söndag och imorgon är det dags för jobb igen. Ska bli skönt att komma i rutin igen. Ska även starta sopporna imorgon igen för så som jag krängde på semestern lyckades jag gå 7upp 10kg i vikt, aha. Tja en gång på sex år måste man väl få unna sig. Vem vet när nästa gång blir. sEDAN VI KOM HEM HAR JAG PACKAT UPP ALLT STÄDAT 2 GGR, BADAT KATTER OCH BORSTAT DEM SÅ N7U ÄR DET FINT HÄR IGEN OCH JAG HOPPAS ATT BADET OCH BORSTNINGEN INNEBÄR MINDRE FÄLLANDE DÅ david börjat bli allergisk verkar det som. Oj, ser nu att det blev stora bokstäver men jag orkar inte pilla bort det...hehe.

Helgen har varit helt ok, jag har lukat ogräs och klippt gräsmattan, pottan för trädgårdsavfall är nu full men det börjar blik fint igen i trädgården iaf. David har satt upp poolen och när jag kikade ikväll så är det 20 grader i den nu. Hopas vi får många badchanser i år, får väl se. Danielle hann inte ens inom dörren när vi kom hem från usa förrns hon skiulle iväg och lea med kompis.
Jag tror vi alla faktiskt haft lite jetlag nu när vi kommit hem, barnen somnar sent och vaknar sent så vi försöker vända på det. Jag och david har oxå känt av fenomenet. första gången jag känt av det faktiskt. Midsommarafton var trevlig, vi var hemma hos mamma och pappa. åt gott och ade trevligt. Blev rätt sent men skoj var det.

Idag var det lugnt, var hos mamma och pappa och lämnade barnen då de ska sova där inatt för de ska på simskola imorgon som mormor e så snäll att hon tar dem till nu under de kommande veckorna. De kommer nog spendera en hel del tid där.

Nu ska jag slappa lite :)

Bloggdags

Fick höra lite tjat om att jag inte bloggat på ett tag så+ tänkte jag får väl göra det ;)

Har varit några relativt lugna dagar nu sedan kusinerna åkte hem, givetvis saknar vi dem massor. Förhoppningsvis kan de hälsa på oss om några år. Igår umgicks vi med heather och hennes söner. Åt kvällsmat på golden corral där hennes man jobbar. Innan dess hade vi badat i poolen. På morgonen var vi nere på microcenter och köpte ram minne till våra datorer.

Idag ska vi kika på huset de har lagt bud på sen äta lunch sen låta barnen leka på ett inomhus lekgrejs. Efter det ska vi hem till jim och linda och grilla tror jag. Funderar på att ta en sväng till walmart för att köpa ett spel jag vill ha med mig hem.

På lördag bär det av till Tennesse :)

Vi var på renessaince festivalen i söndags, det var varmt som tusan men barnen hade skoj :) Har inga foton på det i datorn ännu men jag lägger in några andra här nedanför :)







Otroligt hur kladdiga händer eric lyckades få från EN marshmallow...

SIst men inte minst....


Dagens Bravader

Idag började dagen med att vi vaknade givetvis...lol. Barnen sov relativt länge och till sist var alla vakna klockan 9. Då åt vi frukost och sedan gjorde vi oss iordning för att bege oss till jim och linda. Vi skulle dit och fixa det sista på deras golv som vi planerat med jim. När vi kom dit sitter det en lapp på dörren där jim skrivit vart han gömt yckeln, den var dock på svenska hehe. Sen när vi kom in hade han lämnat en lapp med vad som skullle göras, först på engelska och sedan på svenska.

När vi var klara där kom sonya och chris för att hämta kait som hade varit med oss. Sedan begav vi oss hemåt för att fixa en snabb lunch och duscha. När det var klart begav vi oss ner för att hämta jim på jobb. När vi gjort det åkte vi till dobbins airforce base för att handla lite grejer efter det hämtade vi jims bil och åkte till microcenter för att inhandla lite saker där. På vägen hem var jag lite irriterad över att jag ahde missat bil stickersarna på dobbins och vi ka inte åka dit utan jim för han måste visa sitt militär id. Men david visste at det fanns en annan liknande asffär i marietta så vi åkte dit och där hittade vi mina klistermärken samt att danielle rev ner en hylla, pinsamt värre...sedan när vi ska in i bilen känner vi en odör...jodå herr eric hade bajsat i byxorna *suck*
Så väl hemma var det bara att släna in honom i duschen samla ihop tvätt och gå och tvätta. Men nu ahr jag iaf ingen tvätt liggandes. David fixade kvällsmaten som bestod av spaghetti ochköttfärssås medans jag packade ner sakerna vi inhandlat idag och endel packade jag upp héhe. Här kommer några foto, först två kepsar till pappa som han ville se foto på (den första är blå och den andra röd men färgerna b lv skumma på fotot) och sedan min nyakeps och till sist ett par foto på barnen från flygplatsen i köpenhamn när vi skulle hit. Saknar er där hemma *kram*










Trött



Idag är jag riktigt trött. Har precis vilat lite. Barnen sov nämligen i tält igårkväll hos grandma och grandpa men eric ringde och ville hem så vi åkte dit men då sov han redan hehe. Så blev en sen kväll.

Imorse var jag på återkontroll hos doktorn och ögonen ser bra ut. Att jag ser halos som han kallar det ska försvinna och just nu har jag 20/20 när jag använder båda ögonen men han säger att synen kommer fortsätta förbättras framöver när det läker. Så bara att fortsätta med dropparna och vara glad :)

Igår på dagen höll vi på med Jim och Lindas trädäck och idag ska vi slutföra det genom att försegla med någon slags lack. I förrgår var i i Atlanta på akvariumet och barnen älskade det verkligen, här kommer lite foto från den dagen.









Dagen innan dess var vi på stone mountain park och det tyckte barnen var skoj men det var en lång dag och eric insisterade hela vägen ner från berget att vi borde ha tagit linbanan ner igen för han höll faktiskt på att smälta, haha :) P=å kvällen var det dags för lasershowen och det tyckte eric var för hög musik så han höll för öronen hela tiden, här kommer bilder.



























RSS 2.0