Blivit med släp

Vi har idag blivit med släp. Vi har väldigt ofta användning för släp och kunnat låna av pappa. Men då den möjligheten inte finns längre beslutade vi oss för att köpa ett. Sagt och gjort, nu står det här och väntar på att få sin första last :)
Mycket har hänt sedan sist., Vi har varit sjuka dessvärre....
Helgen var aktiv. I lördags gick dagen åt att vi var på Hästboden i Sånna då de hade öpet hus med bra pris på lösviktsgodis, ponnyridning osv. Hittade kanon tofflor till familjen men hann inte dit igen innan de stängde. Bad min morbror ge hon som sålde dessa mitt telefonnummer men jag har inte hört något....kanske han inte gav det till henne....
Simskolan gick bra för barnen och efter simskolan hade vi sån tur så det är helt sanslöst. Det var så att den dörren vi hade på baksidan så var trät under helt sönderruttet så vi behövde fixa det. Det är bäst att göra det innan golvet ska läggas i uterummet. Vanligtvis är det flera månaders leveranstid på altandörrar men på Krauta hade de en som en kund inte ville ha när den väl kom. De sålde den för 50% av ursprungspriset!! Snacka om tur. Sen hem å sätta in den nya dörren. Jag blev lite irriterad så det blev så här...golvet vid insidan av dörren e lite snett...för att fixa det lägger man nytt golv i hallen, den hallen ska bort och förenas med köket, för att göra det ska det rivas väggar. För att riva väggar måste takpanelen i köket bort då det ska vara enhetligt tak..så jag gick lös på panelen och drog ner den, haha :)
Söndagen var också aktiv. Började  med att gå ut och samla ihop all panelen från kvällen innan. Sedan sprutade jag ogräsbekämpning på stenarna, sen klippte jag gräset. Sen hjälpte jag david med att få iordning taket och langade sakerna till honom efterhand som det behövdes. Ja vi har numera ett tak pådet blivande uterummet!!!! Ska visa foto sen ;) Samtidigt som jag hjälpte david fick jag för mig att öppna upp köket mot matplatsen lite så jag gick lös på en vägg med tigersågen, hehe. Mycket öppnare nu :) Inte iordningsställt till 100% givetvis, men det kommer. När jag var klar fixade jag in middagen i ungnen och medans den lagades städade jag igenom huset.  Hann inte med all dammsugning innan, men toa, kök och damma hann jag innan maten. Resterande dammsugning fixade jag när vi ätit. David hade dammsugit upp allt damm i köket :) Sen var det bara att ta en dusch och sätta sig ner och pusta ut efter en dag med massor som blivit gjort. Riktigt bra helg.
Idag var det jobb och tiden bara sprang iväg. Skoj när man har skoj på jobb :) På en annan notis har jag börjat dricka kaffe igen. Bra eller dåligt det vet jag inte. När jag väl kom hem idag var det till att koka kaffe, tömma diskmaskinen och fixa i köket. Sen fick resterande familj äta och jag drack min soppa. Då Eric kissat i byxorna idag på dagis fick han gå och lägga sig efter maten och det blev inget barnprogram. Vi måste försöka allt... Sopporna avtog för mig ett tag men jag är nu på spår igen på helfart, eller tja första dagen idag. haha. Nu ska jag bara komma igång med solningen också. Köpte ett dubbelt solarium som jag ahr i källaren nu och ska ge bort mitt gamla till en god vän. NJär kommer du å hämtar det? ;)
Har förresten uppdaterat mina länkar här nu Irene ;)
Kram på er :)

Ny vecka

Vi har verkligen haft otur på sistone :( Mycket sjukdom i familjen...just nu har vi alla fyra drabbats av magsjuka, eller vi tror det iaf. Kan vara nån slags matförgiftning också. Vi firade b röllopsdagen igår med Pizza...barnen åt dock kebabtallrik så vi åt inte samma....Fick 8 röda rosor av maken, en för varje år :)
Vi har dock inte kräkt, bara åt andra hållet...
Har varit rätt lugnt under dagen och det värsta verkar ha lagt sig. Barnen får dock inte gå till omsorgen imorgon då det är 48h efter sista anfallet som gäller så det blir till att ha dem hemma imorgon också *suck*
Roligt med två friska barn som röjer här hemma...inte...roligare på jobb definitivt. Längtaqr redan tillbaka :)
Har inte så mycket att skriva mer än att just nu känner man sig helt slut...
Kram på er (fast inte för nära så ni blir smittade så klart)

Oj oj oj

Oj va d va längesen jag skrev sist. Mycket har hänt. Jag har hunnit vara dålig och allt.
Idag var det föräldramöte på Danielles skola och imorgon är det föräldramöte på Erics dagis. Allt på en gång. När jag kom hem från mötet gjorde jag och Danielle hennes läxa. Hon ska läsa vissa ord i en text, vi gör den varje kväl. Det går bättre för varje gång men jag vill fortfarande att hon ska ljuda allt högt..men det kommer. Efter det gjorde jag och eric hans "läxa". Dvs arbetade i boken från logopeden. Han klarar det bra när han tänker på hur han säger saker men sen slarvar han igen, men det kommer väl det också. En annan sak jag gör med Eric just nu är at han har fått på blöja konstant igen, han går helt enkelt inte på toa i tid och hinner då inte för det blir så akut. Så nu får han en guldstjärna på kalendern varje dag blöjan varit torr och en ledsen gubbe när den inte varit det. Idag bajsade han i blöjan *suck* så d blev en ledsen gubbe...
Annars flyter jobbet på bra och jag dricker soppor. Har inte lyckats riktigt men jag hoppas denna gången är den magiska gången då jag kommer in i rutin igen med sopporna :)
Tänkte visa lite foto. Först Eric från när han och jag bakade :)
sen från när det var öppet hus på bergas brandstation :)
Kram på er :)

Måndag

Idag är det återigen måndag och dagen har gått snabbt tycker jag. På jobb har allt rullat på och det känns som om jag blivit relativt varm i kläderna, skoj!! :) Efter jobb åkte jag inom och köpte kattmat sen när jag kom hem gav jag mig ut direkt på en LÅNG promenad med Flippa och Danielle följde med på sin cykel.
Tog väl en timme eller något, vi har verkligen härlig omgivning. Flippa börjar bli riktigt duktig på att gå fot :) Då vi var nästan hemma ville Danielle stanna vid ett grönområde och busa och kela med Flippa.
Helgen gick bra men snabbt, hehe. I lördags gjorde jag inte alltför mycket. Det regnade nästan hela dagen och det jag fick gjort var tvätta. David hade redan fixat all städning på fredagen. I söndags begav vi oss tidigt till BonBon Land med barnen, de uppksattar det alltid lika mycket. Vi hade superskoj men allra roligast var nog när mormor, jag, eric och danielle åkte en bergochdalbana och mormor sitter med ett krampaktigt tag om handtagen, blundar och upprepar herregud herregud e d inte slut snart. Haha, skrattade så jag fick ont i magen och David sa att man kunde höra oss ända ner till dem hur vi skrattade :) Det var bara så Priceless, lol. Älskar dig mamma ;) Erics favorit i år var gungorna säger han :) Jag och Eric åkte torsken som den heter, det är som en båt som gungar fram och tillbaka typ. Han sa sin klassiker, det var inte noligt, hehe. Han var likblek efteråt, den killen klarar inte när det kittlar för mycket i magen. Däremot tror jag båda två nu skulle klara av Liseberg :)
Eric vägrade posera med leoparden, men Danielle älskar ju att posera. Här komemr först ett foto på Erics favorit och sen på Danielle och Leoparden.
Väl hemma igårkväll däckade jag rätt tidigt...otippat ;)
Jag har förresten anmält mig till ett kamsportsläger på lördag, någon som känner för att hänga på så gör det :)
http://www.fenixkampsport.se/
Kram på er :)

Träning

Kom precis hem från träningen. Svettig som bara den, skönt med en riktig genomkörare. Inga störreolyckor idag otroligt nog. Lyckades bara sträcka något i ljumsken när vi slog kullerbyttor, jag vet jag är sanslös. Jag lyckades till å med pinna ner någon när vi körde golvteknik. woohoo till mig. Däremot känner jag mig så dum på träningarna. Jag känner det att så fort som sensei ska förklara tekniker tittar han extra mycket åt mitt håll som om jag vore en idiot som behöver allt mer förklarat..suck...sen e det otroligt trångt på mattan så man får knappt plats...sådant gör att det blir mindre roligt...
Jobb idag var skoj och jag håller på att skriva manualer, så att säga, samtidigt som jag gör arbetet då det inte finns dokumentation på allt. Det är härligt att lära sig nya saker och Ronny och Paul som jag sitter med är verkligen helt suveräna :)
Känns som om jag börjar få lite rutin nu. Sen i måndas har jag kört ca 40 minuter på löpbandet varje dag, förutom idag då det var jujitsu. Känns redan att man fått bättre kondis även om man svettas som en gris. Men jag har hört att desto bättre kondis man får desto mer svettas man. Det är ju bra att man svettas, då vet man ju att man gör rätt. Har efter löpbandet kört lite situps tils jag helt enkelt är så slut i musk,lerna att jag inte orkar mer och det känns redan resultat det med, skoj med resultat tycker jag. Även om det synms i spegeln tycker jag inte att det syns något direkt på vågen än så länge dock...men men.
Nu är det kväll och imorgon e det möte på jobb. Ska bli intressant :)
Kram på er.

Gratis godis!!

Hittade en rätt najs sida idag där man samlar på sig gratis godis genom att delta i olika saker. Väntar med spänning på min första försändelse :)
Vill ni också samla gratis godis kan ni klicka på bilden nedanför :)

RSS 2.0