Snart helg...

Har fortfarande inga svenska tangenter sa ni far ursakta det.

tank att jag ar sa nara mitt mal...idag visade vagen 67,9 kg. Nar jag borjade ata som man ska for ett par veckor sedan stod den pa 69,5kg. Det ar alltsa fortfarande en relativt snabb minskning trots att jag ater. Jag ar sa lycklig for att jag klarat att borja ata utan att ma daligt over det, jag var sa radd for att  borja ata...

Mitt mal ar 62kg, men alla tyckte jag var knapp som satte det sa lagt men tydligen ar det inte ett orealistiskt mal. jag har alltsa bara 5,9kg kvar tills jag anr det malet. Kommer jag avra nojd da? Jag alskar maten och alla gronsakerna. barnen gillar det ocksa aven om jag lagger till mer kolhydrater pa deras tallrikar an pa min. jag blir sa matt pa sa lite och det ar ju superbra :) Finns en kinainspirerad kycklingwok i xv boken som ar saaaaaa grymt god och en aubergin gratang. Det enda jag testat hittills som jag inte gillar ar rotselleri, klarar helt enkelt inte av smaken. Men det ar ingen fara, finns ju sa mycket annat gott.

Ar fortfarande i dromvarldene fter att ha kunnat kopa m och storlek 38 i vissa klader. Ar det verkligen jag?? Skont att smalta in mer i mangden och kunna handla i normala butiker och helt plotsligt ar det skoj att laga mat igen och att handla annorlunda gronsaker som man vill testa. Denna maten som ar sa nyttig och bra ar ju sa forbaskat god att varfor har man inte atit den tidigare??? idag ar det tonfisk gryta som galler. planerar att ha den kalr tills maken kommer hem sa jag hinner ata innan jag ska pa min forsta ju-jitsu traning :)

24/8, helg...

Fort vill jag ursakta att jag inte har nagra svenska bokstaver pa denna datorn. Min egna ar namligen inne pa service for att antligen bli utbytt.

Jag borjar vanja mig sa smatt vid att ata nu, gar fortfarande en hel dele fter kokbocker men gillar maten och forandringen i den. Fuskade och gick tillbaka till helfart nagra dagar men det gar bara inte att starta det igen sa jag fortsatter ata. Till frukost brukar jag kora havregrynsgrot med solrosfron, underbart gott. Jag gillar aven kyckling wok och biffcurry utan curry haha, tog sambalolek istallet. Man fortsatter sakta men sakert att ga ner och jag har inte gatt upp nagot speciellt sedan jag borjade ata, vager nu 69kg och det innebar att om jag ska ner till 62 dar mitt mal var sa har jag alltsa 8kg kvar. men det far lov att ta tid nu. Jag har ju tots allt gatt ner 20kg. Det basta med allt ar att jag borjar ma bra med mig sjalv, antligen. Har lite kvar men iaf. Skrev ju ett mal om att kunna kopa klader i vanliga affarer och jag ahr blivit stammis pa Esprit, hahaha. Fick kopa nya jeans och personalen i butiken hjalpte mig, jag har 29 tum i midjan!!!!! nar hade jag det sist egentligen???? har aven kopt toppar is torlek 40, en kjol i storlek 38 och en kofta i medium. sanslost...men helt underbart :)

Jag ar inte sa duktig pa att halla vid traningen men nasta vecka borjarjag pa jujitsu och det ar tva ganger i veckan sa det och nagon/nagra ggr gym blir nog bra.

Har sorterat ut min garderob fran alla klader som var for stora och dem ska en van fa som ocksa haller pa att ga ner i vikt. Det ar inte billigt med nya garderober. Nagot annat jag markt ar att jag ar pa sa mycket battre humor nar jag ater an nar jagd ricker soppa och jag ar hittat tillbaka till att njuta av att bade laga maten och ata den. Later mig ta tid att tugga, kanna om jag behover ata mer. inte en enda andra portion ha rjag tagit sedan jag borjade ata. Igar lyxade jag till sista malet pa dagen med bara lite cashewnotter som lite godis sa att saga. Startade dagen med frukost ganska sent bor jag tillagga sa det var helt perfekt timing. Barnen alskar sallad sa jag tror att de gillar den nya maten i huset ocksa.

Jag avslutar med att bifoga ett foto jag tog haromdagen, man kan se att livsgladjen ar tillbaka :)


RSS 2.0