Härligt med helg!

Dagen började rätt lugnt. Dottern hade kommit ner och sovit hos oss inatt, men helt otroligt sov hon längst av oss alla idag. Innebär doc k inte så mycket då hon vaknade strax innan 8, men det är länge för att vara våra barn, hehe. vet inte varför men har haft så ont i ryggen sedan igår, kan vara städningen, även knät har gjort sig påminnt idag. Efter havregryngröts frukosten gjorde jag mig iordning och for iväg till City Gross för att handla. maken sa åt mig innan jag åkte att han ville jag skulle titta på Esprit efter en tröja till som var tajt (trodde jag han sa iaf) när jag ändå skulle byta min tights som var för stora.

Jag kikade på Esprit och till min lycka hade de hemma ett par tygbyxor jag ville köpt när jag var på väla men de fanns inte i min storlek så jag sog till nu istället, sedan totalt förälskade jag mig i en kjol och till sist hittade jag en svart och lila tröja som är genomskinlig, men det syns inte så mycket när man har den på sig. Sedan bar det iväg hemåt snabbt som attans för jag visste att min bror skulle låna min bil idag för han behövde bil med drag på.
 
När jag kom hem bar jag in maten jag köpt och precis då dyker brodern upp så det var timing. jag packade upp kassarna med mat och maken var där uppe och såg till att barnen städade sina rum. När han kom ner visade jag honom kläderna...tydligen hade han inte sagt tröja utan kjol (engelska shirt/skirt kan låta rätt lika varandra) så då visste jaga tt kjolen jag köpt var säker, haha. Jag visade byxorna och tröjan och han gillade även dessa val och sa jag kunde behålla allt. Min make är så snäll mot mig :) Jag däremot sa att jag lär int ebehöva några nya kläder på väldigt länge. Sedan provade jag tightsen jag bytt till XS och de passade tack och lov, lite stora på baksidan av knät men annars perfekt.

Sen var det dags att göra iordning Danielle till kalaset hon skulle till. Medans maken lämnade henne hängde jag tvätten från maskinen sen påbörjade jag vår lunch. Det blev hamburgare men jag hade köpt fullkorns hamburgerbröd som faktiskt var helt ok. Men direkt efter en hamburgare var jag proppmätt, till hade vi rårivna morötter. Var riktigt gott.
Sedan masserade maken min rygg för jag hade olidligt ont och nu känns det mycket bättre, tack love.

Han fick aldrig gjort moppningen igår men han var iaf duktig och ordnade den imorse så huset är så rent och fint och jag mår BRA!!! Fast psykologen säger att jag har kontrollbehov bara för jag gillar det rent och fint omkring mig...jag tvivlar..kanske...eller inte...haha men iaf mindre nu än förr.

Nu tar jag det lite lugnt medans jag väntar på att nästa maskin tvätt ska bli klar sen är det dags att vika tvätt.  Klockan 16 ska dottern hämtas igen och någon gång under eftermiddagen hoppas jag att jag får tillbaka min bil en del, lol. Men det är klart jag får, litar på min älskade broder.

Ikväll kommer Linda och Håkan, YAY!!!!!!!!! Ska bli sååååååå najs att träffa dem igen. Få människor känner man sig så bekväm med som vi känner oss med dem. Praade med mamma hon berättade att helt plötsligt var pappa bra så de kunde ta barnen ikväll. Jag tyckte inte det var så passande för nu hade vi redan förberett barnen att de ska vara hemma. Så nästa lördag skulle de ta dem iställter så kanske jag och David kan gå ut och äta och sen på bio eller ngt sådant. Hade varit najs att kunna ha sovmorgon men tvivlar på att jag denna gång skulle kunna sova länge heller, blir lixom aldrig så. Den inbyggda väckarklockan ringer lixom ändå.

Maten för ikväll består av en rostbiffsstek, potatis skivade som man gör i ugnen, råsallad och feta ost. Dessa potatis som man gör i ugnen är så grymt enkla att göra och brukar alltid uppskattas :) Jag ska däremot inte äta så mycket då potatis inte diekt har ett lågt GI värde innan de varit avkylda och sedan uppvärmda igen.

Jag gick upp ett halvt kilo efter dagen igår men räknar med att gå upp lite i början men för övrigt är idag en riktigt bra dag och jag känner mig avslappnad :)

Glöm inte adda mig på msn om ni vill tjabba lite eller så :) [email protected]

WOW, två inlägg på en dag..otroligt...

Så nu är middagen avklarad.Känner mig proppmätt efter en kycklingfile med lite mozzarella ost på och grönsallad med fetaost. Har fått gjort en hel del idag.

Första dagen sedan jag började med penicillinen för halsfluss som jag känner att den verkligen gjort någon nytta. Började med att lägga upp fyra par byxor åt maken som var för långa. Har dragit ut på det länge nog. Sen tog jag itu med en del i köket typ tömma diskmaskin sortera sopor och sådant skoj...eller kanske inte så jäkla skoj...
Sen Startade jag lite tvätt och sorterade tvätt. Sen var det typ lunch...efter lunch fick jag sån grym halsbränna och mådde lite illa så jag gick faktiskt och vilade en stund. När jag vaknade hade maken varit så snäll och skurat köket och toaletten. Så det enda jag ahde kvar att göra då var damma, vattna blommor, sedan dammsuga. maken lovade att han skulle torka golven ikväll.

Imorgon kommer ett par vänner till oss hoppas jag. Det ska bli superskoj, var så längesedan vi träffades och vuxet umgämge saknas, hehe.

Nu tänkte jag ta en kopp te och slappa lite för det behöver jag verkligen. Oh, en sak till...apropå psykologens läxa till mig köpte jag en terapitröja som jag kallar den, haha! Det är en tröja jag aldrig annars skulle köpa då det står både beuatiful och gorgeous på den. Men vi får väl se om jag kan förmå mig själv att använda den för tröjan e faktiskt superfin :)



Sista och första dagen av mitt liv.

Så känner jag mig just nu. Igår var jag och handlade lite nya kläder på Esprit som blivit min favoritbutik för övrigt. Iaf så behövdejag nya jeans för de andra börjar bli för stora. Jag har nu alltså storlek 27 i midjan. Hittade även en snygg svart jeanskjol som jag fick ha storlek 32 i!!! Toppar fick jag ha small i. Detta är sanslöst och nu börjar jag känna att det räcker...det jag går ner nu tar inte mer på magen utan istället blir jag knotig på andra ställen och det vill jag inte. Antagligen tar det inte mer på magen för det är skinn som är där...och det är ju itne så lätt att banta bort. Maken har lovat mig en bukplastik om 2 år om jag lyckas behålla vikten stadig tills dess. Då ger jag samtidigt min hud lite tid att dra ihop sig.

Så jag satte mitt huvudmål på 62kg. När jag nådde 62 sänkte jag det till 58. Nu är jag på 60,5. Jag är KLAR! Nu ska jag abra behålla vikten av, nu börjar livet, det nya livet där jag måste behärska mitt ätande. Jag har gjort detta i höstas också och då gick det bra. Men jag är samtiigt rädd. Men jag SKA klara detta.

Städade ur min garderob för sista gången på länge igår. En sopsäck blev det, men nu vet jag iaf att alla kläder jag har kvar passar mig, även om vissa är lite stora så funkar det.

Jag är så extremt tacksam att jag fann Xtravaganza, de har lyckats hjälpa mig så oerhört mycket. Dessvärre ser jag mig fortfarande som ganska kraftig men ibland ser jag hur fin jag är nu. Går till en psykolog för att lära mig självacceptans för att tycka mer om mig själv. Det tycker jag faktiskt att jag är värd. :) Min veckouppgift är att jag ska se min kvinnlighet..hur tusan gör man det? Någon som har tips?

Idag, första dagen jag ter igen så bestod frukosten av havregrynsgröt med linfrön, solrosfrön, osötad äppelmos och lite mjölk samt ett egg. Lunchen bestod av en sallad, lite makrill i tomat och feta ost till salladen. Middagen kommer bestå av sallad med feta ost, grillat kycklingbröst och lite varma grönsaker. Dricker fortfarde soppa mellan målen för att inte avsluta allt på en gång.

Nedan kommer ett foto på hur jag ser ut i helfigur nu.


Dags att blogga igen

Nu är det dags att blogga igen för motivationen. Jag har sååå lite kvar att jag bara ska klara det. Jag har gått på helfart igen. Vågen stod imorse på 64,9kg jag vill gärna ner till 58 eller så...

Tänk att jag då gått ner 30kg på förhoppningsvis mindre än ett år och från storlek 48 i kläder till 38 eller 36. sanslöst...men jag förstår det inte riktigt själv. Har inte mått så bra med mig själv som jag hade hoppats på, visst känner jag mig bättre att jag gått ner i vikt men inte så mycket bättre som jag trodde. Men framförallt har jag mer energi. Tänk att jag kunde äta i så många månader och ändå hålla vikten av. Jag har lovat mig själv att om jag håller vikten av i 2 år ska jag ge mig själv en bukplastik som present.

JuJitsu träningen går bra och jag tror jag verkligen hittat något som passar mig, dit jag verkligen går. Har nu gult bälte, men skadade knät i ett kast förra veckan så får vila lite men har iaf lagt undan kryckorna sen i lördags :)

Här nedan kommer ett nytaget foto.


RSS 2.0