Längesedan...

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, men jag har helt enkelt inte känt för det. Jag har använt all min kraft fr att hålla mig flytande medans höstens rusk intågar med stormsteg. Tack vare min underbara familj har jag klarat det. Har varit lite ledig från jobb då vi inte haft så mycket att göra. Förhoppningsvis sätter det igång nästa vecka. Idag var vi i Lund på möte och det var trevligt att se alla gamla jobbekompisar igen, men samtidigt lite vemodigt.
När jag jobbat klart var jag på Rockensons och fick tagit foto på skadorna på min bil efter smälen häromdagen. Tack för att sveland låter dem fixa det då jag litar på dem. Ja jag har varit med i en smäll...alla goda ting är tre eller vad man säger så nu hoppas jag på inga fler bilolyckor...
Annars har det knallat på, jag har satt en del panel i uterummet och här är en bild på en del av den samt att vi nu har fönster och dörrar.
Danielle har börjat på gympa på GF Fram och hon tyckte det var superskoj, här e lite bilder på henne.
Idag när jag kom hem med barnen som varit hos mormor idag, så gjorde vi Halloween pumporna. Så här blev Erics som David hjälpte honom med:
Danielles som jag hjälpte henne med:
Min som jag gjorde, dock var botten på den redan lite rutten...
Imorgon är det konsultträff med Poolia i Malmö, ska bowla. :)
Det var allt för idag, kram på er.

Sjuk :(

Jag e sjuk *tycka synd om mig* Feber till och från och nu snörvlar jag som bara den. Har varit hemma från jobb idag med bara en kort vistelse ute för att åka och vaccinera Eric. Han var kanonduktig. Sen hem igen å bädda ner mig. David skrämde mig när han väckte mig när han kom hem från jobb...
Han e verkligen duktig, direkt hem å börja jobba på uterummet, e så stolt över honom och glad att jag har honom. Imorgon kommer fönstrena från skånska byggvaror. Nu har vi även golv i halva uterummet.
Jag själv är inte till så mycket nytta när jag mår sä här...
kram på er

Tisdag

Idag är det tisdag som ni säkert alla vet ;) Jag sitter på jobbet men dessvärre finns här inte mycket att göra. Jag avskyr verkligen att sitta på jobbet och få betalt för ingenting och tiden bara masar sig fram.... :(
På en trevlig notis har jag sökt ett annat uppdrag inom Poolia som verkar som skuret för mig, *hoppas hoppas*

På torsdag kommer glaspartierna till uterummet så förhoppningsvis kan vi få upp dem i helgen. David håller just nu på med golvet för fulla muggar :)
Igår beställde vi vår öppna spis så nu ska de komma ut å filma ner i skorstenen för att se skicket på den, sen får vi se vad som behöver göras. Längtar tills den är klar och man kan elda och mysa. Jag fryser som satan idag :(

Var och fixade mina naglar i helgen.



Riktigt nöjd blev jag :) Klite mig oxå och det blev sååå snyggt, ska försöka ta foto på det sen. Vi skulle färga lite lila i håret men det tog inte så jag ska dit idag igen å fixa till det, Tess e verkligen kanonduktig :)

Har skickat med lappen angående vacination för Danielle till skolan så hon ska vaccineras där. Fick hem en lapp för Eric igår och de vaccinerar idag och imorgon så ska försöka komma iväg med honom imorgon.

Nu ska jag leta jobb i alla vrån kan jag hitta :)

Kram på er :)


Torsdag

Vaknade lite sent idag men har hunnit med ändå :)
Igår flexade jag lite tidigt från jobb då han från konstruktion skulle komma hit och fräscha upp  minnet. Nu inväntar vi en offert som kommer fredag eller måndag. Sen får vi se vart hän det bär efter det.
Uterummet går framåt. Trät för klädseln är inhandlat, det mesta av det iaf för utsidan, likaså fönsterbleck och rännor. Ramningen är nästan helt klar nu och i helgen ska det börjas sätta klädsel.
Imorgon ska barnen til tandläkaren men min snälla mamma hämtar dem och tar med dem dit. Sen ska de sova över där till lördag så hämtar jag dem efter jag har varit på Poshshop. Ska vara där klockan nio på lördagsmorgon, då är det först naglarna, sen vaxning och till sist håret. Allt på en gång. Hoppas bara min stubb är tillräckligt lång för vaxning....
Nu ska jag fixa det sista här sen ska vi iväg. Kram på er :)

Det händer saker

Idag har varit en produktiv dag. Dagen på jobb har jag fått gjort en massa och det är alltid trevligt där med mina kolleger :)
När jag kom hem var jag iväg och postade lite brev. Sen satte jag å david igång och ramade lite mer vägg på uterummet. Nu har jag äntligen tagit lite foto, så här ser det ut nu.
Glaspartierna är beställda men jag vet inte när de kommer, får nog reda på det i dagarna. Klädselbrädorna ska inhandlas i dagarna. För varje liten sak man gör nu ser man allt ta form, det är skoj :)
Pratade med konstruktion här i Hasslarp idag och på onsdag kommer de och ser vad och var vi vill ha vår öppna spis så de kan ge oss ett pris. Så om tre veckor hoppas vi att den är klar. Vi har tänkt oss något som denna:
Jag tog förresten ett nytt foto på mig häromdagen, färgat håret mörkare :)
Vi hade besök igår av Malin och Henrik och deras barn. Supertrevligt och jag hoppas vi kan tr4äffas mer regelbundet :)
Det var allt för idag, kram på er :)

Torsdag

Jag vet, mina rubriker e bara så bäst, haha. Börjar med att visa lite foto från helgen. Bättre sent än aldrig.
Först hur det såg ut när det sista fixades innan taket las på.
Sen den nya altandörren.
Sist Emira och Danielle när vi var på simskolan.
Har fortfarande inte tagit något foto på taket sen det blev klart, det kommer dock med tiden.
Idag var jag på Memira här i HBG för att kolla ögonen då jag tycker det inte e helt hundra. Jag hade rätt, det finns fortfarande kvar lite närsynthet på ena ögat. Så nu ska jag visa resultaten från undersökningen för TLC i USA så får vi se när de kan korrigera det hela. Blir antagligen att jag lever med det tills vi åker över nästa gång. Det är planerat julen 2011 som det ser ut.
Allt detta fick mig dock att börja tänka på hur mycket jag saknar familjen där borta. Det är jobbigt att inte kunna vara nära alla på samma gång. Längtar efter dem så mycket...känner mig lite ledsen...
På en anan notis så ringde min fd psykolog idag och bad om ursäkt över att han inte ringt innan som han hade lovat. Alltid något. Jag sa dock att jag har inget intresse av att fortsätta träffa honom. Ska bli intressant att se vad sveriges radio knåpar ihop från intervjun de hade med mig angående det hela projektet med resursteamet och försäkringskassan som jag hade på mitt gamla jobb när jag gick ner i depressionen. Mitt gamla jobb får inte så många goda ord i den intervjun...
Jag är nu lyckligt tillsvidareanställd hos Poolia, eller tja e d inte egentligen förrns den 14e oktober, men nu är det mindre än två veckor kvar tills dess så nu sitter jag säkert :) Älskar  att jobba för Poolia :)
Ibland förstår jag mig inte på folk. Jag hade en vän, elelr har jag vet faktiskt inte. Men jag hade en diskution med honom häromkvällen att inga förväntningar e de bästa förväntingarna. Han misstolkade hela diskussionen och tyckte jag hoppade på honom. Jag är dock av den åsikten att man ska kunna berätta sina åsikter för sina vänner och likaså de ska kunna berätta sina. Det innebär inte alltid att man måste tycka likadant. Jag har som det verkar totalt missvärderat denna människans vänskap dock och om så är fallet antar jag att det är för det bästa vad som hände. Hellre förr än senare i det läget.
Nu ska jag faktiskt ta det lugnt. Kram på er :)

RSS 2.0