Min make är underbar

Jag är gift med världens bästa man. Har haft en sådär dag då jag är bonnförkyld och hostig till tusen. Men nu sa han: Vad ska du göra den närmsta timmen. han ville jag skulle sätta mig ner och ta det lugnt. Jag svarade att det ska jag för jag orkar inte mer.
Nu kom han med ett fotbad till mig. Han har nog märkt hur kass jag känner mig idag. Älskar honom mer för varje dag som går.
Nu ritar han på väggen hur högt vi ska ha den öppna spisen och tar ner lister som är ivägen. Den ska äntligen installeras imorgon.
Jag har lite huvudbry på hur satan jag ska hinna med allt imorgon. Inskolningen på nya dagiset börjar, jag ska sen besiktiga bilen och sen fixa naglarna. Jag ska helst även vara hemma om de som installeras den behöver undra hur något ska se ut.....
Tycker det är lite jobbigt när saker blir så stressiga...
Idag ringde Ronny från jobb. Skönt att höra hans röst igen, saknar alla där borta. Längtar tills på måndag även om jag är lite rädd. Men det ska nog gå bra, börjar bli mig själv igen.
Jag har skapat en blogg till mamma, men hon säger att hon inte tänker använda den....synd säger jag bara....
Idag var vi hos mamma och pappa och gjorde ljusgrupper. Barnen älskade det. Sen på vägen hem åkte vi inom bilfirman och bytte blinkersglaset de glömt byta....
Det var allt
kram på er...

Längesen...

Nu var det ett tag sedan jag skrev, mycket har hänt...
Danielles dator gick sönder, så hon fick min. Jag köpte en ny liten rosa hp dator som jag dock var missnöjd med så jag lämnade tillbaka den. Windows 7 starter suger verkligen, man kan inte ens ändra bakgrund... Jag åkte ner till netonnet i malmö och köpte en trevlig acer dator istället som hade windows 7 home, mycket bättre.
Uterummet går framåt, satt och räknade innan på hur mycket vi lagt i materialkostnad än så länge....68000:-....
Satt nämligen och kopierade kvitton för bokföringen, måste ju göra det då texten försvinner på kvitton efter ett tag...
Ordnade också papper i pärmen och har städat ovanvåningen...målat lite och så oxå idag...
Allt för att slippa tänka...
Blivit sjukskriven denna veckan då jag haft sådana problem att sova och börjat känna mig deprimerad igen...jobbar på att komma tillbaka igen...
Har egentligen inte mycket mer att skriva....
kram på er....

Snart helg

Nu är arbetsveckan snart slut och det är dags för helg. Imorgon ska jag till Posh Shop och fixa mina naglar och mitt hår. På söndag tror jag vi ska över till mamma och pappa och ge pappa hans farsdags present. Imorgon har även barnen simskola.
Annars har det inte hänt så där jättemycket. Fick köpa en ny dator för Danielles gick sönder så hon fick min rosa. Hon blev överlycklig, lycka är att ha en rosa dator, haha. Jag köpte en ny rosa men gillade den inte så jag lämnade tillbaka den. Så nu har jag gått ifrån rosa datorer och har en vanlig svart igen men med bättre funktioner.
Vet inte vad jag ska hitta på till David på farsdag. Han har blivit remitterad till en hjärtläkare då han har bubbel i hjärtat. Får väl se vad det kan bero på. Denna gången nonchalerade dem inte honom iaf tack och lov. Känns att han inte verkar må bra just nu, många olika saker som spelar in på det tror jag.
Igår var Annika från Poolia och hälsade på på mitt jobb, alltid lika trevligt att snacka med henne :) Sen får man väl se vad som händer i januari, om jag får förlängt på detta uppdraget eller om jag får gå hemma ett tag.
Igår hämtade vi även davids bil som varit inne på reparation. Bilar är dyra men ett måste.
Idag ska mormor vara med Danielle i skolan, det är dags för dem att vaccinera sig och danielle är lite spänd inför det.
Annars har jag inte så mycket att rapportera, denna veckan har varit fullspäckad.
Kram på er :)

Hemska höst...

Tyväörr är den hemska hösten här. Jag är en total sommarmänniska, Har aldrig sett det vackra med hösten eller tyckt om den eller vintern. Våren är bättre men nog tusan är sommaren härligast....Älskar värme...
Vid denna årstiden saknar jag att bo i USA, men det slår inte allt vi har här.
Nu är helgen nästan slut. Varit en väldigt produktiv helg tycker jag. Igår jobbade vi i uterummet, var och handlade lite och så. Jag blev övertalad av David att köpa en färgspruta till kompressorn. Jävlar vad det var lättare att spraya möblerna än att måla för hand, helt underbart. På kvällen tog David med barnen ut för Bus eller Godis. Tycker det är synd att det är lite hifshafs med det i sverige, inga direkta regler eller så som i USA. Hade varit lättare med det. Idag satte jag igång direkt när jag vaknade. Tvättat en massa idag, städat hela huset, rymt upp utomhus och fixat det sista inför vintern samt pillat med uterummet. Men ie ftermiddags bara totalt dog vi. Antagligen för man varit ute så mycket och det har blåst småjävlar hela dagen. När man kommer in bara bränner ansiktet. Men men som sagt hemska höst...brrrrr.....
Längtar efter vår öppna spis som är beställd men desvärre inte anlänt ännu....
Iaf, orkar inte skriva mer, nu måste jag smörja mig för hela kropen kliar. Torr som en öken i huden under det kalla halvåret....woohoo ännu en såååå positiv sak med höst...underbart...eller inte direkt....
Kram på er.

RSS 2.0