AngelsAim | 09 Maj, 2008

Första Blogginlägget...

Jag är inte så bra på att blogga men tänkte ge det ett försök för att följa min egna resa genom kilona, hoppas jag iaf. Vicke här har inspirerat mig. tack :) Xtravaganza here I come!! ;)

Jag började alltså med Xtravaganza i måndags. har tidigare kört Cambridgekuren som också är sopppor men vad är det för lönt om man inte lär sig hur man ska äta när man väl börjar äta igen? Jag har stort hopp om att Xtravaganza ska hjälpa mig. Mamma började samtidigt så vi gör detta tillsammans. även pappa har motionerat mer nu med mamma.

jag började på 88,1kg. Så mycket har jag bara vägt när jag var gravid...jag vill gärna ner en 20-30kg och det ska väl vara rimligt??

om någon läser detta får ni ursäkta att jag är så slarvig när jag skriver att det blir en del stavfel och sådant. Så jag började alltså i måndags. Än så länge har det gått bra men mamma verkar ha det lättare än mig. jag tycker det är jobbigt när maken och abrnen äter på kvällen och jag har svårt att få i mig en massa vatten men jag försöker verkligen. Idag i bilen ville sonen inte ha sitt tuggummi längre och jag ahde ingenstans att kasta det och han hade precis fått det så det slank in i munnen av ren rutin, sen tänkte jag jävlar....men det lilla kan väl inte göra ngt får jag hoppas.

Har lite svårt för att hålla mig borta från vågen...men jag försöker. Har gått ner lite mer än 3kg sen i måndags men det mesta i början är ju vattenvikt. Var på gymmet igår för första gången. Första gången där iaf, jag ahr ju träningskort på Nautilus som ligger och bränner också. Idag har jag tränat på motionscykeln en halvtimme. likaså i förrgår. Jag har tränat 20 minuter om dagen som man ska med promenad eller liknande. Ser fram emot första mötet på onsdag nästa vecka och se vad en vecka kan ha gjort.

Sopporna gilalr jag dock vet jag itne avd jag kan göra för att piffa upp dem lite, hller just nu på att försöka frysa en för att se om det går. hade varit gott med lite "glass" när det är varmt ute. Än så länge är den frusen i kanten, får väl se om hela alltet kan frysa eller inte. Nu är det dock dags att dricka mer vatten....


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0