AngelsAim | 10 Maj, 2008

Konfirmation idag.

Idag är det alltså dags för konfirmation med släkten. Imorse stod vågen på 84kg. Dvs att jag gått ner ca 4kg sen i måndags då jag startade.


Så idag ska man iväg på konfirmation och sitta och titta på när alla andra äter gott. Men iofs så är det inte alltid goda saker man får hos dessa släktingarna så man får väl intala sig att det inte är gott, min låbärssoppa som jag ska dricka är säkert mycket godare, lol. Mamma ska ju oxå med så vi stöttar varandra även om hon verklar klara detta galant. Hon har klart mer vikt än mig att gå ner. jag är så glad att jag drog med henne till Fridskvårdshuset. Först sa vi att man nog inte behövde äta medans man är där men vi hinner inte direkt äta hel lunch innan så hon tar med sig en blåbärssoppa som vi delar där så äter jag en halv soppa hemma innan vi åker. Det är inte det att man är hungrig när man äter sopporna för det är jag inte elle jo klart jag är när det börjar närma sig en måltid, men när jag druckit den så är jag proppmätt. Borde försöka dela sopporna på fler små måltider som de sa. Men det är svårt att hinna med tex på jobb. Igår testade jag citronskivor i vattnet och det var helt ok, idag testar jag apelsin. Jag har fått i mig åtminstonde 2 liter rent vatten omd agen och försöker få i mig mer. Med måltiderna blir det åtminstonde tre liter.

vi får se hur det går idag, får skriva mer sen...

Så, nu är klockan 12:13 och det är snart dags att stoppa barnen i duschen. jag har cyklat 30 minuter och läst en massa bloggar...så många det finns som kör detta viktminskingsprogram och tack till er alla, ni inspirerar mig något enormt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0