AngelsAim | 12 Maj, 2008

Måndagen kväll.

Idag ahr varit en helt o dag. Var så stolt att jag redan vid hade fått i mig två liter vatten. idag har jag nog totalt utan sopporna fått i mig 4 liter vatten. Det avr lite segt på jobb idag, inte så mycket att göra.

Efter jobb åkte jag abra hem och hämtade Danielle och våra baddräkter sen for vi iväg till badhuset. Det kommer nog ta några gånger bara att få henna att vänja sig vid vattnet och känna sig bekväm med att doppa huvudet och lära sig flyta. Vi får leka fram det. Nästa gång ska maken och sonen också följa med har vi bestämt. Tanken är en gång i veckan från och med nu. Kanske under lekfasen blir badlandet i landskrona någon gång istället. Efter det var det hem och i säng med barnen. Sedan var det vika tvätt, inte lite heller, och när jag kom upp med tvätten på Danielles rum så hade hon en så faslig röra att jag tyckte inte det var hållbart så maken och jag städade till det lite snabbt. ¨

Drack en jordgubb till frukost och sen en svamp till lunch. När jag kom hem slängde jag i mig en halv kyckling innan badet och sen den andra halvan när jag kom hem. Jag har inte cyklat på motionscykeln idag för jag orkar verkligen inte efter all städning, vika tvätt, bad och jobb. Jag tycker det har gett tillräckligt.

Förresten så måste jag berätta att den frusna chokladen var helt ok, dock lite isig. Fick låta den tina lite och då blev det snarare som en iskall shake, lol.

Imorgon är det jobb och sen optikern. har inte bestämt om jag ska ner till xv gymmet eller träna hemma imorgon.

Nu har jag alltså på en vecka gått ner 4,8kg, det är väl rätt skapligt tycker jag. Kan ju trots allt inte låta bli att väga mig varje morgon.

men jag är motiverad och tycker inte ens att det var så hemskt att sitta och dricka min soppa på lunchen i lunchrummet. Har itne haft tid att tänka på amt idag, lol.

Nu ska jag försöka slappna av och lyssna på lite mental träning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0