Dag 16

Nu har jag blivit förvirrad i dagarna, jag är ju på dag 16 idag....

Idag hr varit en lite jäklig dag. inte bara för sopporna men även för att jag ahr så grymt ont i ryggen. Fick massage igår och kan svära på att jag ahr blåmärken så hårdhänt som hon var. jag kommer inte våga göra det igen tror jag. Annars är jag som vanligt sugen på en stor bit kött...lol.
 
Jobbet var hektiskt med mycket att göra men jag klarade inte sitta efter 16 så jag fick gå hem och jobbade sen sista timmen hemma och lite till så jag jobabt in tiden jag ska gå tidigare imorgon för XV mötet. redan möte två. även om det känns som om jag ätit soppor länge så känns det inte så länge, klart lite över 2 veckor e kanske inte så länge.

Idag tar jag det lite lugnt, gick min morgon runda men utökade den till 24 minuter men ingen mer träning idag. Måste vila ryggen.

Idag åt jag en halv persika till frukost och en halv på förmiddagen, en halv blåbär till lunch och en halv ill mellanmål. Sedan en hel grönsak med en msk linfröolja på kvällen. Vatten har jag druckit som vanligt ca 3 liter förutom sopporna.

Mamma har nu också en omron så nu kan hon med hålla koll på sina steg ordentligt, denna fick hon i morsdagspresent av mig trots att hon inte köpte den den dagen jag sagt. Jag hade nog int ekalrat detta lika bra om vi inte hade gjort det båda två.

Förresten de nya måtten från i söndags är (gamla inom parentes):

Överarm: 29 (30cm)
Midja: 109 (113cm)
Höft: 111 (114cm)
Lår: 66 (67cm)
Byst: 113 (115cm)

Totalt 11cm bort på 2 veckor.

Kommentarer
Postat av: Vickenickan

Hej
Det är ju två Marior på stegräknar tävlingen har jag upptäckt :) Du mailar resultaten till mig på [email protected]
Grattis till din fina krympning :)

2008-05-21 @ 22:03:13
URL: http://vickenickans.bloggsite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0