Dag 21

redan skriver man dag 21....enligt min båg är det nu 9kg ner. Men jag märker ju att kläderna siter lite lösare men någon strlek skulle jag inte sga att jag ändrat...

Igår var dagen helt ok, var inge problem med att handla godis och wienerbröd med farfar. han sa nog tusen ggr vilken bra dag han tyckte det varit. Jag måste se till att hälsa på honom en gång i veckan. Sagt att jag ska dra ut honom och gå ett varv runt husetregelbundet. Han har lite problem med hälsan så det vore gott för honom. Han är så ensam och jag har dåligt samvete att jag itn etar mig en timme i veckan och hälsar på honom när jag vet att det betyder så mycket för honom så det ska jag försöka göra från och med nu. Tisdag har vi bestämt att jag ska hämta honom efter jobb och åka till psoten och blomsteraffären. Han blev jätteglad när jag ville göra det med honom. Men igår så var han riktigt trött när vi kom hem till mamma och pappa fr att dricka kaffe efter utflykten till örkelljunga. Så David (min make) körde honom hem efter bara en liten stund så han kunde vila.

På kvällen kom utmaningen med stort U. De grillade och jag å mamma satt där med våra sparris soppor. Men VI KLARADE DET. Fy va vi e duktiga. Jag är så glad mamma och jag gör detta tillsammans. Ävn om pappa lyckats gå ner 5kg sen mamma började med sopporna genom att äta mindre portioner antar jag. Sen såg vi schlagern och då åkte godis och så fram till barnen men det frestar mig inte så då var faran över. faran var egentligen över bara jag druckit min soppa för då var jag mätt och ville int eha ngt att äta. ja...vann rätt låt?? lol. Jag tycker det är synd att Sverige fick så lite röster och förstår det inte riktigt då jag tyckte det var många dåliga bidrag...men Ryssland var väl ok. Dima Bilans förra schlager lt tyckte jag dock var bättre.

SÅ igår var det 3 påsar på fem mål som vanligt, det fungerar rät t bra för mig, däremot var jag inte så bra på att dricka mitt vatten. Men 2,5l fick jag ner.

Glömde berätta att dagen började med min vanliga promenad och sen hem och klippte gräset i 40 minuter. Så det blev gjort innan vi skulle iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0