Dag 25

Inte skrivit på ett par dagar nu och mamma klagade ;)

inte mycket som har hänt. Igår var det XV möte och det var trevligt som vanligt. Min lilla bild fick iaf godkänt trots att inget klister eller klippande var involverat. Jag kämpar på med sopporna. Igår var det nära att jag fuskade för jag mådde allmänt kasst. Frågade om det var ngt man kunde göra för att ge viktminskingen en extra push, fick som svar 5 msk olja om dagen...inte tänker jag iaf ta linfröolja så ofta för den är så grymt rälig. Men mamma hade olivolja hemma som jag fick och den smakar inget alls så den kan jag till och med blanda i de kalla sopporna. Så lätt fyra matskedar till den varma soppan på kvällen och en i den kalla på morgonen. Får väl se om det gör ngn nytta, fem dagar ska jag ta så mycket. Känns bara skumt att hinka i sig olja...

Idag hade jag enligt min våg hemma gått ner 10kg men inte enligt xv vågen igår. Då var det bara 8,5kg typ. Men hade rätt tjocka kläder på mig och det var ju på kvällen.

Idag fick jag lätt på mig skärpet som mamma och pappa köpte till mig i Thailand och det är trevligt. Danielle håller på att inskolas på fritids denna veckan så eftermiddagarna igår, idag och imorgon går till att sitta där och vara med. Hon älskar det så det ska nog inte vara några problem. Nu är det snart dags att åka till jobbet. Tack och lov att det är inskolning imorgon med så jag bara jobbar fram till lunch för då missar jag jobbets pizzafredag som vi har en gång i månaden, så slipper jag bli frestad av det.
Hoppas bara jag inte börjar må idag som jag gjorde igår. Vill inte bli sjuk, så mycket på jobb som måste göras nu inför ADSL släppet i juni. Nu ska vi ju ha både adsl och ip-telefoni men jags ka ensam ta hand om ADSL biten...lite nervöst men det löser sig. Sa till min chef igår att jag vill ha mitt lönesamtal...så vi ska ha möte nästa vecka. Men det blir nog mest ADSL snack, tror inte jag får mer i lön då budgeten för företaget är snål.

Blev erbjuden ett bra betalt jobb i danmark men orkar inte pendla så långt varje dag....

Vicke: jag ska maila mina steg till dig ikväll om jag hinner. :) och grattis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0