Måndag

Nu är det måndag morgon. Idag ska jag spendera dagen i Malmö som stöd åt en god vän under en vårdnadstvists rättegång. Det där lät lite konstigt.
Igår var det härligt väder. Vaknade vid 8, barnen sov ju över hos mormor och morfar, gick upp och funderade på om jag verkligen orkade gå min morgonrunda. Frågade maken om han ville följa med mig och han sa ja så tack vare det så gick jag. Det var trevligt att han följde med. Sedan hem och satte igång att städa. När vi var klara med det kom barnen hem och jag tvättade då bilen med dem och de tvättade sina cyklar. Sen var grannens barnbarn här och lekte med dem.

På kvällen satte jag mig och jobbade hemifrån i 3,5h eftersom jag ska vara ledig idag. Sen gjorde jag min målbild som var läxan till XV på onsdag och fyllde i den andra läxan i boken. Iventerade också sopporna och srev en ny lista på avd jag ska köpa. Så en del saker gjorde och en relativt produktiv dag. Men däremot har jag varit dålig på att dricka vattnet denna helgen och det syns faktiskt på vågen. Jag ä dock fortfarande i Ketonfas eftersom jag kissar på stickorna och kan se det. :) Det är rätt skoj faktiskt att ha sådan koll, lol.

Mitt mål blev kanske inte riktigt som man ska göra det men ni kan se här nedan:
 
image6




Så där blev det. Jag ville inte klistra mitt ansikte på någon annans kropp, jag känner mig inte bekväm med att "låtsas" vara någon annan, jag är jag. Vare sig jag är stor eller liten. Så tror ni det blir godkänt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0