Dag 3

Nu är jag inne på tredje dagen av mitt nya liv, hehe. Sopporna går bra, jag tar bort värsta sget med tuggumi. (vet sedan tidigare att det inte påverkar mitt resultat) Så just nu sitter jag och tuggar ett gott sådant och dricker vatten med äpple bitar som smaksättare. 

Igår skrev jag inget, det var ingen höjdardag men kunde varit så mycket värre. Jobbet rullade på som vanligt men när jag skulle hem körde en långtradare in i mig vid påfarten. Han väjde inte för mig i bilkön. Jag såg honom backa av och göra en lucka men när jag försökte köra in ökade han hastigheten och körde då in i mig. Vems fel det egentligen var vet jag inte, det får väl försäkringsbolaget avgöra. Min bil fick en buckla och repor men fungerar ändå utmärkt så det är mestadels bara skönhetsfel. Hans bil fick ett trasigt blinkersglas. Men det värsta var att han kom från Lettland och kunde knappt någon engelska så det var intressant kan man väl säga. Dum som jag var hade jag ingen skaderapport och jag hade inte heller mina försäkringspapper i bilen...snälla maken kom och mötte oss på milstolpen med försäkringsuppgifterna men skaderapport måste jag fixa så jag kan ha i bilen. Nu fyllde vi i en från Lettland och jag skrev även på blanka papper som jag nu har faxat iväg till Sveland. Så nu återstår det bara att vänta. 

När vi var på väg hem på kvälen körde vi inom Telia butiken i stan och jag har nu en sådan här:


Jag har den dock i färgen Urban Brown. Man ska inte fråga mig de första dagarna vad jag tycker om telefonen hehe. Just nu håller jag på att bli knäpp men är i det stora hela nöjd. Android verkar väldigt vettigt måste jag säga. David beställde en sån här:


Men den får han vänta på i ett par veckor då den e slut i hela Sverige. Iaf så det avslutade tisdagen. 

Idag har jobbet flytit på som vanligt och jag flexade ut tidigt idag så jag kunde hämta barnen i tid då David jobbade över. Sen har jag suttit och pillat lite mer med designen på bloggen och så. Har även beställd kanalplast taket samt skjutdörrarna till vårt uterum. Taket kommer om 1-2 veckor och dörrarna i september. Poff där försvann 17k... Nyss plockat upp här hemma så jag kunde sätta mig ner i lugn och ro :)

Imorgon är en ny dag och det är jobbet som gäller, vet inte om jag ska masa mig till träningen. Vill men håller fortfarande på att vänja kroppen vid sopporna och man har inte lika mycket energi då...
Nu är det dags att ta det lugnt. 

Kram på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0