Helg

Jaha, då har det varit helg och snart dags att arbeta igen. Idag har vi farit runt i en massa affärer och handlat lite smått och gott. Jag var på Ikea igår och köpte bland annat en ram till en poster jag skulle rama in angående den amerikanska flaggan. Givetvis lyckades jag ta sönder glaset i ramen så jag fick idag köpe en ny ram i samma mått så jag kunde använda glaset...illa...det blev en dyr ram men det är riktigt fint, hehe. 

I helgen har jag försökt ta det lugnt men ändå småplocka i min egna takt, fick städat en del här i fredags då jag var hemma med min upprörda mage vilket innebar att jag inte behövde göra det i helgen. Så igår var jag ute och fixade upp trädgården så där blev fint. David har jobbat på källartrappen, eller på att få bort den gamla rättare sagt. Snart dags att börja med stommen till uterummet, alla plintar e gjutna eller alla utom en som ska vara i trappen. Vi får se hur det går, nästa sak som ska inhandlas är nog panelen tror jag..men det dröjer ett tag. 
Eric var på kalas idag, Danielle var också bjuden me hon ville inte. Han ramlade i deras pool, hehe. Han säger det var INTE roligt, hihi. Jag tyckte hela historien var rätt komisk dock. 

Annars har jag fortsatt få iordning hemmet och börjar kännas bra men vet ni vad?? Jag behöver verkligen er alla nu, behöver peppande kommentarer, behöver stöd. Så om någon verkligen läser bloggen snälla kommentera med lite pepp....jag ber på mina bara knän...
Jag MÅSTE ner sista i vikten nu måste klara helfarten på sopporna, jag sabbar ju det hela tiden...suck....värdelös känner jag mig....

Kram på er...om det finns någon som läser dvs...

Avslutar med en av favoritlåtarna för tillfället...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0