Målning

Så nu har jag precis satt mig ner sen jag kom hem från jobb. Direkt när jag kom hem satte jag igång med målningen. Har kommit på att jag måste måla imorgon kväll och på torsdag också för att ha målast tillräkligt. Får bara plats med fyra limträ åt gången på bockarna. 

Dagen har varit bra, jobb har flytit på bra. Har kommit på att det antagligen inte skiljer mycket i tid på motorvägen trots vägarbete. Apropå motorvägen så pratade jag med sveland idag och de ska utreda olyckan mer men då det är ett utländskt bolag kan det ta 3 månader eller så. Det e ok med mig bara de utreder den mer. Ändrar de beslutet får jag tillbaka självrisken om jag har reparerat bilen. Jag ska förbi rockensons bil på måndag och se vad det skulle kosta att laga skadan. Men då bilen är fullt brukbar är det ingen brådska. 

Medans jag målade höll David på med golvbalkarna så nu e alla sådana på plats till uterummet. På lördag hopas vi få på taket då vi antagligen ar en snäll vän sm ska komma å hjälpa oss :) Men nu ska jag faktiskt ta det lugnt resten av kvällen. 
Sopporna går bra å jag hoppas jag klarar det bättre nu, föll lite i helgen men e på spår igen. 

Kram på er :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0