Måndag hela veckan

Det hade varit najs med måndag hela veckan om det innebar att alla dagar var som dagen idag. Jennie det är så underbart att du är tilbaka från semestern!!! Jobbet e fan så mycket roligare när vi båda är där :) Idag har jag lärt känna någon ny. Eller börjat lära känna. Varför har jag alltid lättare att bli kompis med killar? Jag har svårt att vara polare med tjejer oiftast för de är falska...sna´ckar bakom ens rygg, kan itne acceptera att man itne alltid tycker som dem, långsinta, kan inte säga vad de egentligen tycker och tror man kan läsa tankar...fast jag har några få bra tjejkompisar som jag känner mig bekväm med. Tack Åsa, Linda, mamma och jennie...däremot hade jag gärna hittat på ngt mer med jennie utanför jobbet vi har så jäkla skoj :)
Iaf så verkar min nya bekantskap riktigt schysst, någon man kan snacka om allt med. Jag hoppas på en bra vänskap så vi får väl se :)
Jobbet har varit segt idag då det varit lite att göra men vad gör det när man trivs som fisken i vattnet?? :)

Idag började jag på helfart igen på sopporna, nu jäklar ska det här bli klart, dricker soppor tills jag e helt klar nu med undantag givetvis för en älgkebab på hbg festivalen ;) Mycket rörelseglädje ska det bli oxå, man mår så mycket bättre när man rör på sig :) Idag blev det en promenad på lunchen med jennie och en promenad ner till stationen efter jobb. Imorgon e d långpromenad och på torsdag e det jujitsu och söndag jujitsu där emellan ska jag få in ngt mer. Jag e motiverad som satan och ger jag mig fan på ngt så klarar jag allt :)

På en annan notis så har jag varit skum på sistone, haft en aptit som en häst, mått illa, halsbränna, trött, tonorshy, huvudvärk...alla symptom som tyder på ja...ni förstår....så imorgon måste jag testa...

Tänkte avsluta med lite foto efter ommöbleringen i vardagsrummet :)










Oxå sista bilden som är allt man behöver, vårt sk kontor (förutom själva datorn då): Det innehåller Skrivare/Kopiator/scanner/fax, modem/router, NAS, Telefon, Två ip telefoni dosor.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0