Måndag igen :)

Så var det måndag igen, jobbet gick galant. Var rätt bra tempo de första timmarna sen trappade det av dessvärre. Men tack vare bra kolleger hade jag iaf en toppen arbetsdag. 

Lovade foto på barnens tatueringar så här kommer dem, först Danielles delfiner sen Erics spindelnät.




Tog även foto på mina naglar som blev fixade i lördags kanske inte e d bästa foto men det är svårt att ta foto på naglar...


Eric har varit på riktigt kasst humör sedan han kom hem tills för ungefär en halv timme sedan. Han vägrade äta ordentligt ikväll och åt bara makaronerna, jaja bättre än inget iaf. David sitter och letar böcker han ska beställa till att lära sig mer om RHCE som han tänker ta. Jag har vikt tvätt, fixat i köket, satt igång mer tvätt och tagit ut soporna. Nu har jag satt mig ner för kvällen och tar dammsugningen imorgon. Begravningen imorgon kommer bli så jobbig, känner mig väldigt ledsen bara vid tanken av allt som hänt. Har förklarat för Danielle och Eric att jag, mormor och morfar antagligen kommer vara ledsna i kyrkan men att det är ingen fara och allt de behöver göra om de vill trösta oss är krama oss. Berättat att det är OK att vara ledsen på begravningar. Jag tycker det är viktigt att de vet vad allt innebär. 

David krockade med ett rådjur imorse. Han var i firmabilen och den är inte körbar för närvarande. David är dock helt ok och rådjuret dog vid kollisionen. 
Nu ska jag ta kväll, kram till er alla. 



Kommentarer
Postat av: Lory

Coola naglar =)

2009-08-03 @ 10:21:28
URL: http://lorylay.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0