Suveränt :)

Så mår jag...helt enkelt suveränt. Livet är underbart :) Det var längesedan jag kände mig så här bra. Sopporna går bra och bara sedan igår gick jag ner 3kg. Nu kan det bero på att mitt glykogenlager i kroppen säkert var skyhögt efter allt smågodis i helgen, hehe. Men min motivation e på topp iaf :)

Varit en bra dag idag med. Jobbade halvdag sedan var jag hos doktorn på återbesök. Jag ska fortsätta ta tabletterna för insomning så det är skönt, jag hade nog inte sovit en hel natt på typ ett halvår men nu vaknar jag första gången när klockan ringer, det är underbart :) När jag varit där hade jag bestämt möte med mamma på söder för vi skulle göra lite ärenden tillsammans. Barnen har tagit ett skutt och det var dags för mig att hitta nya byxor till dem. Jag hittade några riktigt bra klipp på Lindex, hittade en hellång klänning till mig där oxå för bara 199:_ så d var toppen. Sedan fyndade jag lite på Esprit till mig och på Kappahl. Köpte D&G's light blue idag, den doftar underbart, min euphoria blossom är näst intill slut. Sedan åkte vi till begravningsbyrån och lämnade en skiva till farfars begravning nästa vecka, efter det bar det av mot skopunkten så jag kunde köpa de dära skorna i rätt storlek...hmms...hittade ett par sandaler i gympaskostuk till Danielle då fötterna växer så d knakar...efter det lämnade jag mamma och tankade på vägen.
När jag hämtade Eric ringde David då vi hade bestämt att jag skulle hämta honom hos bilverkstaden (hans bil ska få bytthjullager då den väsnas en massa) så då packade jag in abrnen i bilen och åkte dit. När vi precis kommer hem messar en vän att han e hemma nu för vi hade bestämt att vi skulle ut å gå :) Så jag for iväg till nyhamnsläge med Flippa och tog en promenad :) Vi kom underfull med att vi har ännu mer gemensamt och vänskapen känns bra :)
När jag kom hem var klockan tjugo i åtta. Då städade jag undan lite här hemma och det var dags för barnen att lägga sig.
När de lagt sig drack jag min soppa och fixade lite andra viktiga saker som att förbereda för räkningarna denna månaden (har allt i ett speciellt ekonomiprogram).
Nu slappar jag på soffan, bränner en cd till bilen och dricker mitt forrest fruit tea och känner att livet är helt underbart i allmänhet :)

Förresten kan jag informera att testet var negativt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0