Sista dagen innan jobb :)

Idag är det söndag och imorgon är det dags för jobb igen. Ska bli skönt att komma i rutin igen. Ska även starta sopporna imorgon igen för så som jag krängde på semestern lyckades jag gå 7upp 10kg i vikt, aha. Tja en gång på sex år måste man väl få unna sig. Vem vet när nästa gång blir. sEDAN VI KOM HEM HAR JAG PACKAT UPP ALLT STÄDAT 2 GGR, BADAT KATTER OCH BORSTAT DEM SÅ N7U ÄR DET FINT HÄR IGEN OCH JAG HOPPAS ATT BADET OCH BORSTNINGEN INNEBÄR MINDRE FÄLLANDE DÅ david börjat bli allergisk verkar det som. Oj, ser nu att det blev stora bokstäver men jag orkar inte pilla bort det...hehe.

Helgen har varit helt ok, jag har lukat ogräs och klippt gräsmattan, pottan för trädgårdsavfall är nu full men det börjar blik fint igen i trädgården iaf. David har satt upp poolen och när jag kikade ikväll så är det 20 grader i den nu. Hopas vi får många badchanser i år, får väl se. Danielle hann inte ens inom dörren när vi kom hem från usa förrns hon skiulle iväg och lea med kompis.
Jag tror vi alla faktiskt haft lite jetlag nu när vi kommit hem, barnen somnar sent och vaknar sent så vi försöker vända på det. Jag och david har oxå känt av fenomenet. första gången jag känt av det faktiskt. Midsommarafton var trevlig, vi var hemma hos mamma och pappa. åt gott och ade trevligt. Blev rätt sent men skoj var det.

Idag var det lugnt, var hos mamma och pappa och lämnade barnen då de ska sova där inatt för de ska på simskola imorgon som mormor e så snäll att hon tar dem till nu under de kommande veckorna. De kommer nog spendera en hel del tid där.

Nu ska jag slappa lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0