Tråkigt väder

Idag är det tråkigt väder, men det gör inget för det var skoj på jobb :)
Tog massor av samtal idag men är helt slut i hjärnan nu, lol. Fick en del komplimanger för mitt arbete idag och det tackar jag för :) Sådant gör att det är roligt att prestera bra :)
Klart det gör det skoj att man fick en lönehöjning oxå efter 2 veckor. Poolia mötte upp :) Nu har jag alltså 4k mer i månaden än vad ja hade på det gamla jobbet, sanslöst :)

Nu har jag äntligen tagit foto på det nästintill färdigställda på ovanvåningen. Så här blev det. Vad tycker ni?









Jag tycker det blev superfint :)

I helgen som var började David riva den del av ladan som vi ska ha som öppen uteplats, nu ser det ut som på följande bild...



Mycket kvar att göra men det blir nog bra. Han satte oxå upp brädorna för den blivande sandlådan som ni kan se på fotot.
Idag ringde Onoff angående datorn som är inne på service igen. De vill inte kreditera den, men jag undrade då hur de ställer sig till att butiken har lovat mig det. De skulle kolla och återkomma. Jag är så trött på dessa datorer...

Nästa vecka ska David iväg på arbete på annan ort från tis-fre. Tack och lov att mamma och pappa kan hjälpa till att hämta barnen då jag inte är hemma förrns strax efter 18 på kvällen. Tur jag börjar sent den veckan så jag hinner lämna båda barnen innan tåget går.

Annars händer det inte så mycket idag mer än att ta det lugnt.
Jag har beslutat att jag SKA under 60kg. Så jag dricker sopporna igen. Idag vägde jag 64kg så vi får se.

kram på er alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0