Längesedan...

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, men jag har helt enkelt inte känt för det. Jag har använt all min kraft fr att hålla mig flytande medans höstens rusk intågar med stormsteg. Tack vare min underbara familj har jag klarat det. Har varit lite ledig från jobb då vi inte haft så mycket att göra. Förhoppningsvis sätter det igång nästa vecka. Idag var vi i Lund på möte och det var trevligt att se alla gamla jobbekompisar igen, men samtidigt lite vemodigt.
När jag jobbat klart var jag på Rockensons och fick tagit foto på skadorna på min bil efter smälen häromdagen. Tack för att sveland låter dem fixa det då jag litar på dem. Ja jag har varit med i en smäll...alla goda ting är tre eller vad man säger så nu hoppas jag på inga fler bilolyckor...
Annars har det knallat på, jag har satt en del panel i uterummet och här är en bild på en del av den samt att vi nu har fönster och dörrar.
Danielle har börjat på gympa på GF Fram och hon tyckte det var superskoj, här e lite bilder på henne.
Idag när jag kom hem med barnen som varit hos mormor idag, så gjorde vi Halloween pumporna. Så här blev Erics som David hjälpte honom med:
Danielles som jag hjälpte henne med:
Min som jag gjorde, dock var botten på den redan lite rutten...
Imorgon är det konsultträff med Poolia i Malmö, ska bowla. :)
Det var allt för idag, kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0