Oj oj oj

Oj va d va längesen jag skrev sist. Mycket har hänt. Jag har hunnit vara dålig och allt.
Idag var det föräldramöte på Danielles skola och imorgon är det föräldramöte på Erics dagis. Allt på en gång. När jag kom hem från mötet gjorde jag och Danielle hennes läxa. Hon ska läsa vissa ord i en text, vi gör den varje kväl. Det går bättre för varje gång men jag vill fortfarande att hon ska ljuda allt högt..men det kommer. Efter det gjorde jag och eric hans "läxa". Dvs arbetade i boken från logopeden. Han klarar det bra när han tänker på hur han säger saker men sen slarvar han igen, men det kommer väl det också. En annan sak jag gör med Eric just nu är at han har fått på blöja konstant igen, han går helt enkelt inte på toa i tid och hinner då inte för det blir så akut. Så nu får han en guldstjärna på kalendern varje dag blöjan varit torr och en ledsen gubbe när den inte varit det. Idag bajsade han i blöjan *suck* så d blev en ledsen gubbe...
Annars flyter jobbet på bra och jag dricker soppor. Har inte lyckats riktigt men jag hoppas denna gången är den magiska gången då jag kommer in i rutin igen med sopporna :)
Tänkte visa lite foto. Först Eric från när han och jag bakade :)
sen från när det var öppet hus på bergas brandstation :)
Kram på er :)

Kommentarer
Postat av: DamnCat

Du är inte ensam om "blöjproblemet". Vi har en tid hos en läkare i slutet av månaden då Tindra kissar på sig i stort sett dagligen. UVI eller nåt annat, det får vi se... Kämpa på med sopporna! Jag kämpar ju också, dock utan soppor, men tänkte nog dyka på det nu igen, då jag behöver det tror jag... :)

2009-09-19 @ 02:06:40
URL: http://www.metrobloggen.se/DamnCat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0